Přejít na obsah

Outdoor hodinky v LIDLu

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

I když nejsem digitálkovej typ, tak jsem v Lidlu koupil na zkoušku tyhle digošky. Zajímalo mě, co se dá za 699,- prodávat v supermarketu. Nečekal jsem žádnej zázrak, ale byl jsem mile překvapenej. Zpracování pouzdra i pásku velmi podařené. Hodinky měří nadmořskou výšku, mají docela šikovně vymyšlenej digitální kompas a teplotu. Ta je samozřejmě na nic, když jsou na ruce. Podsvícení je taky příjemné. Docela jsem se bál složitého ovládání, při tom množství funkcí, ale je velmi intuitivní. Takže za ty prachy supr hodinky. Pak jsem si přečetl made in china a že hodinky, které jsou určeny pro outdoor aktivity, turistiku atd. nesmějí přijít do styku s vodou ani vlhkostí. Nevím jak ostatní, ale já se při outdoor aktivitách většinou potím a to se jim asi líbit nebude :-(

EDIT: podobné téma už tady bylo, jenže je zamknuté...takže nanovo :sleeping_03anim:

post-786-096898600 1283784942.jpg

post-786-081933600 1283784948.jpg

post-786-023951000 1283784953.jpg

post-786-037173700 1283784960.jpg

post-786-069777800 1283784965.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

No práve dnes som na nich v Lidli pozeral...že by za 25 éčiek boli pre syna fajn...keď ich rozbije niekde vonku tak sa zas tak veľa nestane...ale má 11 rokov...a fotky na dospelej ruke mi vravia, že by to bolo príliš veľké na jeho ruku...

Návštěvník milosklikar
Odesláno

a co ten čudl vpravo dole? zdá se celkem robustní, nepřekáží?

nevim, měl jsem je na ruce jen na focení a ruku jsem neohejbal... :king:

No práve dnes som na nich v Lidli pozeral...že by za 25 éčiek boli pre syna fajn...keď ich rozbije niekde vonku tak sa zas tak veľa nestane...ale má 11 rokov...a fotky na dospelej ruke mi vravia, že by to bolo príliš veľké na jeho ruku...

velký jsou, 50mm a možná i víc...
Odesláno

Vypadají zajímavě. Není vevnitř nějaká zmínka o skutečném výrobci? Na letáku je Crivit Outdoor, ale nějak toho výrobce neumím vygooglovat. Tahle značka je ve všech světových jazycích spojována pouze s Lidlem. Zajímal by mně skutečný výrobce.

Odesláno

Jojo, Crivit je značka pro Lidl, stejně jako X dalších. Snažil jsem se dopátrat původního výrobce i u jejich ostatních značek (čistě ze zvědavosti), ale nenašel. Holt si to germáni dobře střeží.

Jinak značka Crivit dobrý, jednou jsem od nich na zkoušku koupil cyklotriko a mělo úspěch. Tak jsem koupil ještě v nedávné akci krátký neopren a v akci na tento týden cyklotrenky a cyklotriko s dlouhým rukávem - všechno opravdu moc fajn, jsem s tím spokojen. Částečně je to taky tou moji malou náročností na uvedené sporty. Naplavu toho pár kilometrů a najezdím pár stovek ročně. Takže v pohodě...

Odesláno

Vlastní zkušenost: při každodenním nošení do roka a do dne praskne řemínek (schovej si záručák), světlo hodně žere baterku - spotřeba tři baterky za rok.

Odesláno

Muzes pls dat foto jak ukazuje kompas? Vidim po obvodu jakousi stupnici. Dik.

Odesláno

Jojo, Crivit je značka pro Lidl, stejně jako X dalších. Snažil jsem se dopátrat původního výrobce i u jejich ostatních značek (čistě ze zvědavosti), ale nenašel. Holt si to germáni dobře střeží.

Jinak značka Crivit dobrý, jednou jsem od nich na zkoušku koupil cyklotriko a mělo úspěch. Tak jsem koupil ještě v nedávné akci krátký neopren a v akci na tento týden cyklotrenky a cyklotriko s dlouhým rukávem - všechno opravdu moc fajn, jsem s tím spokojen. Částečně je to taky tou moji malou náročností na uvedené sporty. Naplavu toho pár kilometrů a najezdím pár stovek ročně. Takže v pohodě...

Ty co mám, mají označení Canyon NavMaster CNS-SW2

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Muzes pls dat foto jak ukazuje kompas? Vidim po obvodu jakousi stupnici. Dik.

chlapi, už to fotit nebudu. jednak to moc neumím, jak říká RomanI, což si nemyslím, ale hlavně mám v sobě nějaké vinko a nechce se mi. Ukazuje to pomyslnou šipku. ( tři tečky u sebe-sever, tři tečky s mezerami - jih, tečky samotné - východ a západ) a v horní části displeje to ukazuje kam míří 12ka takže kurz. (třeba N 355, jako těsně u severu)

Vlastní zkušenost: při každodenním nošení do roka a do dne praskne řemínek (schovej si záručák), světlo hodně žere baterku - spotřeba tři baterky za rok.

Je mi jasný, že to nebude kvalita Sunta. taky jsem to kupoval kvůli "testu" nebo spíš ze zvědavosti. Nikdy jsem neměl hodinky, který měřily něco jinýho než čas...a že jich už pár bylo Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

je to šunt......respektive,navoněná bída. Výškoměr/tlakoměr ukazuje pokaždé jinak(i když,nutno dodat,že se liší kus od kusu)...kompas je relativně OK..... Důrazně nedoporučuji styk s vodou(tady ovšem nevylučuji,že opět kus od kusu se bude lišit).....nevěřím,že to vydrží nějak dlouho.

Odesláno

je to šunt......respektive,navoněná bída. Výškoměr/tlakoměr ukazuje pokaždé jinak(i když,nutno dodat,že se liší kus od kusu)...kompas je relativně OK..... Důrazně nedoporučuji styk s vodou(tady ovšem nevylučuji,že opět kus od kusu se bude lišit).....nevěřím,že to vydrží nějak dlouho.

Nehledě na to, jak jsou hnusný. :D Miloše zřejmě zlákalo pozlátko nablýskaných limuzín, parkujících před Lídlem a chtěl se pomocí těchto hodinek vlísat k místním nabobům.
  • Dát hlas 1
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Nehledě na to, jak jsou hnusný. :D Miloše zřejmě zlákalo pozlátko nablýskaných limuzín, parkujících před Lídlem a chtěl se pomocí těchto hodinek vlísat k místním nabobům.

Hnusný jsou, to je fakt. Ale krásnejch hodinek už jsem měl dost a hnusný ještě žádný... Upraveno uživatelem milosklikar
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Párkrát už mě také Lidl dostal, různé řemeslnické pomůcky, elektro blbůstky a další, pravda je taková, že do roka a do dne negunguje nic" Stejné věci koupíš u Vietnamců za polovic, ale jen v jíném kabátu a bez reklamy" A není vůbec od věci, jak se říká: Nejsi natolik bohatý, aby jsi kupoval levné šunty:-)

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...