Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedá mně to a musím sem postnout 3 snímky, na kterých jsou (mimo jiné) podle mě v současnosti nejkrásnější hodinky - PAM 329. Zdroj/source zde velmi dobře známý M.Wilmsen:

post-1975-057783400 1284022849.jpg

post-1975-088792000 1284022853.jpg

post-1975-098296000 1284022858.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 9:14, 'spiderer' napsal:

Tu devitku s vterinovkou a datum uz mas definitivne vnitrne odsouhlasenou? :)

Datum mně vadil jenom lehce a kvůli pidivteřinovce jsem právě nucenej volit model 320, kde mně to řeší GMT ručka navíc jako odpoutávač pozornosti. :) A proč tah (tudíž 329) jsem už vysvětloval.
Odesláno (upraveno)

Právě že na tom tahu jsou úplně úžasný. Škoda že ta cena je vyhnaná do astronomických výšin (aspoň pro mě).

Jo ale v tom je inhauz. To to ospravedlňuje. Za unitas by to byl fakt ranec ;)

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 9:18, 'organic' napsal:

Ja nevím, ale Paneraje na kovu prostě nemusím. A když GMT, tak PAM270 :)

Já tah naopak musím. U hodinek této cenové kategorie se mně nechci nic ponechat náhodě vzhledem k tomu, že bych si je rád ponechal dlouho. :) A nechci riskovat, že mě zase popadne chronobundus a já budu přemejšlet jak by asi vypadaly na tahu a pak ho budu za 30 000 dokupovat. V šuplíku může ležet vždycky a rozdíl oproti verzi na řemenu je cca 9 000,-, takže i když přijdu o řemen a kaučuk furt to považuju za rozumnější řešení. Už s ohledem na to, že řemenů mně Ondra ušije valník. Ovšem to je v mém případě zatím všechno hudba trošku vzdálenější budoucnosti.
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 9:20, 'Kalifx' napsal:

Datum mně vadil jenom lehce a kvůli pidivteřinovce jsem právě nucenej volit model 320, kde mně to řeší GMT ručka navíc jako odpoutávač pozornosti. :) A proč tah (tudíž 329) jsem už vysvětloval.

Je pravda, že s tou GMT ručkou jako odpoutávačem to funguje...

Odesláno (upraveno)

Prázdný cifr v pravé půli vhodně eliminuje rezerva nátahu u PAM 321/347 ;)

Ale o tom už jsme mockrát mluvili...

edit: uvědomte si, že tady trochu matou ručky, když ta GMT směruje vpravo - pakliže budou všechny někam do levý půle, pocit prázdnosti by mohl být ještě větší

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)
  V 9. 9. 2010 v 9:27, 'bandicoot' napsal:

Prázdný cifr v pravé půli vhodně eliminuje rezerva nátahu u PAM 321/347 ;)

Ale o tom už jsme mockrát mluvili...

Já si právě Pavle nemyslím, že by bylo vpravo prázdno. A to i v okamžiku, kdy bude GMT ručka v levé polovině ciferníku. Navíc pokud se nepletu, tak GMT ručka oběhne ciferník 2x za den, takže bude celkem dost často měnit polohu... Ale to je samozřejmě jen věcí pocitu.

EDIT: pro mě je ukazatel rezervy nátahu nepřijatelnej rušivej element a navíc se nechci ochudit o frajeřinku, že ukazatel je nenápadně schovanej na těle strojku zezadu. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 9:26, 'Kalifx' napsal:

Já tah naopak musím. U hodinek této cenové kategorie se mně nechci nic ponechat náhodě vzhledem k tomu, že bych si je rád ponechal dlouho. :) A nechci riskovat, že mě zase popadne chronobundus a já budu přemejšlet jak by asi vypadaly na tahu a pak ho budu za 30 000 dokupovat. V šuplíku může ležet vždycky a rozdíl oproti verzi na řemenu je cca 9 000,-, takže i když přijdu o řemen a kaučuk furt to považuju za rozumnější řešení. Už s ohledem na to, že řemenů mně Ondra ušije valník. Ovšem to je v mém případě zatím všechno hudba trošku vzdálenější budoucnosti.

Máš recht, při koupi s tahem určitě ušetříš, než za extra tah.

Navíc si vždycky můžeš nějaký ten řeminek nechat spíchnout...

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 12:08, '911' napsal:

vi. rozdil je v EUR :D vzdyh ho znas, je zbrklej a vynecahl 0

Já když jsem se na to dřív kouka, tak byl rozdíl větší, pamatuju si matně, že to bylo asi 20 tisíc.
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 12:37, 'lolohh' napsal:

Já když jsem se na to dřív kouka, tak byl rozdíl větší, pamatuju si matně, že to bylo asi 20 tisíc.

No, pokud si to dobře pamatuju tak na kůži to bylo 164 tis a kovu 175... takže pardon, je to vlastně 11 tis.
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 13:09, 'Kalifx' napsal:

No, pokud si to dobře pamatuju tak na kůži to bylo 164 tis a kovu 175... takže pardon, je to vlastně 11 tis.

Tak to pořád jde, to je celkem rozumnej rozdíl. Tak si to buď blbě pamatuju, nebo změnili politiku.
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 13:16, 'lolohh' napsal:

Tak to pořád jde, to je celkem rozumnej rozdíl. Tak si to buď blbě pamatuju, nebo změnili politiku.

Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...