Kalifx Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Nedá mně to a musím sem postnout 3 snímky, na kterých jsou (mimo jiné) podle mě v současnosti nejkrásnější hodinky - PAM 329. Zdroj/source zde velmi dobře známý M.Wilmsen: 1
spiderer Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Tu devitku s vterinovkou a datum uz mas definitivne vnitrne odsouhlasenou?
organic Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Ja nevím, ale Paneraje na kovu prostě nemusím. A když GMT, tak PAM270
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 9:14, 'spiderer' napsal: Tu devitku s vterinovkou a datum uz mas definitivne vnitrne odsouhlasenou? Datum mně vadil jenom lehce a kvůli pidivteřinovce jsem právě nucenej volit model 320, kde mně to řeší GMT ručka navíc jako odpoutávač pozornosti. A proč tah (tudíž 329) jsem už vysvětloval.
Horhe Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Právě že na tom tahu jsou úplně úžasný. Škoda že ta cena je vyhnaná do astronomických výšin (aspoň pro mě). Jo ale v tom je inhauz. To to ospravedlňuje. Za unitas by to byl fakt ranec Upraveno 9. září 2010 uživatelem Horhe
sureshot Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 prve co som chcel napisat panerai mam rad ale na kove vyzeraju tak nejako obycajne alebo neviem, nehodi sa mi k nim,akykolvek remen je pri nich lepsi (aj kaucuk)
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 9:18, 'organic' napsal: Ja nevím, ale Paneraje na kovu prostě nemusím. A když GMT, tak PAM270 Já tah naopak musím. U hodinek této cenové kategorie se mně nechci nic ponechat náhodě vzhledem k tomu, že bych si je rád ponechal dlouho. A nechci riskovat, že mě zase popadne chronobundus a já budu přemejšlet jak by asi vypadaly na tahu a pak ho budu za 30 000 dokupovat. V šuplíku může ležet vždycky a rozdíl oproti verzi na řemenu je cca 9 000,-, takže i když přijdu o řemen a kaučuk furt to považuju za rozumnější řešení. Už s ohledem na to, že řemenů mně Ondra ušije valník. Ovšem to je v mém případě zatím všechno hudba trošku vzdálenější budoucnosti.
jartop Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 9:20, 'Kalifx' napsal: Datum mně vadil jenom lehce a kvůli pidivteřinovce jsem právě nucenej volit model 320, kde mně to řeší GMT ručka navíc jako odpoutávač pozornosti. A proč tah (tudíž 329) jsem už vysvětloval. Je pravda, že s tou GMT ručkou jako odpoutávačem to funguje...
bandicoot Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Prázdný cifr v pravé půli vhodně eliminuje rezerva nátahu u PAM 321/347 Ale o tom už jsme mockrát mluvili... edit: uvědomte si, že tady trochu matou ručky, když ta GMT směruje vpravo - pakliže budou všechny někam do levý půle, pocit prázdnosti by mohl být ještě větší Upraveno 9. září 2010 uživatelem bandicoot
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) V 9. 9. 2010 v 9:27, 'bandicoot' napsal: Prázdný cifr v pravé půli vhodně eliminuje rezerva nátahu u PAM 321/347 Ale o tom už jsme mockrát mluvili... Já si právě Pavle nemyslím, že by bylo vpravo prázdno. A to i v okamžiku, kdy bude GMT ručka v levé polovině ciferníku. Navíc pokud se nepletu, tak GMT ručka oběhne ciferník 2x za den, takže bude celkem dost často měnit polohu... Ale to je samozřejmě jen věcí pocitu. EDIT: pro mě je ukazatel rezervy nátahu nepřijatelnej rušivej element a navíc se nechci ochudit o frajeřinku, že ukazatel je nenápadně schovanej na těle strojku zezadu. Upraveno 9. září 2010 uživatelem Kalifx
Donuts Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Nelibi. Kdyz uz je nacpana devitka u vterinovky, tak klidne mohli dat trojku k datumce.
bandicoot Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 kalifx: já jen teoretizuju, ani na jedny nemám prachy ani koule, tak jen fantazíruju
organic Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 9:26, 'Kalifx' napsal: Já tah naopak musím. U hodinek této cenové kategorie se mně nechci nic ponechat náhodě vzhledem k tomu, že bych si je rád ponechal dlouho. A nechci riskovat, že mě zase popadne chronobundus a já budu přemejšlet jak by asi vypadaly na tahu a pak ho budu za 30 000 dokupovat. V šuplíku může ležet vždycky a rozdíl oproti verzi na řemenu je cca 9 000,-, takže i když přijdu o řemen a kaučuk furt to považuju za rozumnější řešení. Už s ohledem na to, že řemenů mně Ondra ušije valník. Ovšem to je v mém případě zatím všechno hudba trošku vzdálenější budoucnosti. Máš recht, při koupi s tahem určitě ušetříš, než za extra tah. Navíc si vždycky můžeš nějaký ten řeminek nechat spíchnout...
lolohh Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 9:26, 'Kalifx' napsal: rozdíl oproti verzi na řemenu je cca 9 000,- Fakt? Víš to jistě?
911 Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 12:04, 'lolohh' napsal: Fakt? Víš to jistě? vi. rozdil je v EUR vzdyh ho znas, je zbrklej a vynecahl 0
Jakubisko Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Tak tohle se těm klukům instalatérským opravdu povedlo! Už posledně jsem po Panerai pokukoval, ale tyhle fotky mě ujistily, že zato opravdu stojí. 1
lolohh Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 12:08, '911' napsal: vi. rozdil je v EUR vzdyh ho znas, je zbrklej a vynecahl 0 Já když jsem se na to dřív kouka, tak byl rozdíl větší, pamatuju si matně, že to bylo asi 20 tisíc.
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 12:37, 'lolohh' napsal: Já když jsem se na to dřív kouka, tak byl rozdíl větší, pamatuju si matně, že to bylo asi 20 tisíc. No, pokud si to dobře pamatuju tak na kůži to bylo 164 tis a kovu 175... takže pardon, je to vlastně 11 tis.
lolohh Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 13:09, 'Kalifx' napsal: No, pokud si to dobře pamatuju tak na kůži to bylo 164 tis a kovu 175... takže pardon, je to vlastně 11 tis. Tak to pořád jde, to je celkem rozumnej rozdíl. Tak si to buď blbě pamatuju, nebo změnili politiku.
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 13:16, 'lolohh' napsal: Tak to pořád jde, to je celkem rozumnej rozdíl. Tak si to buď blbě pamatuju, nebo změnili politiku. Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se