Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky :) To byl původní výrobek mnoho let před Orlíky, ale byla to jasná předloha :)

Vsak ja vim. Jen mi to nedalo, tak se nehnevej :cheers:

Odesláno

Já dneska staré poctivé Orlíky :)

Díky :) To byl původní výrobek mnoho let před Orlíky, ale byla to jasná předloha :)

Ani tu lunetu ti švýcaři neumějí okopírovat pořádně - vždyť ji mají otočenou. :goof:

Odesláno

Jasně v pohodě, Orlíky mi ještě chybí, tak se uklidnuji tímhle :) je to kus pěkné historie a v této době jsem se narodil, takže i trochu té nostalgie.

Ona ta předloha vychází z těchto (cca 1959), respektive z kombinací obou.

post-11110-0-16404800-1391072445_thumb.jpg

Odesláno

Jak na Vás koukám, tak akorát závidím. Mám zápěstí 20 cm a Primky na mojí ruce vypadají malé. U Vás pohoda. A já bych je chtěl tak rád nosit...

Odesláno

Jak na Vás koukám, tak akorát závidím. Mám zápěstí 20 cm a Primky na mojí ruce vypadají malé. U Vás pohoda. A já bych je chtěl tak rád nosit...

Však Prim dělal i kapesní.

Odesláno

Hloupost,ja mam taky 20cm(pres leto i vic)a PSI i PSII nosim uplne v klidu,rozhodne nemam pocit,ze by byly maly..ale je to o pocitu.

Odesláno

A nebo to dělá dnešní trend, velké hodinky. Mě sporty taky připadají normální, ale mému okolí, ne. Oni tomu nerozumí... O:-)

Odesláno

A nebo to dělá dnešní trend, velké hodinky. Mě sporty taky připadají normální, ale mému okolí, ne. Oni tomu nerozumí... O:-)

Na okoli kasli,proto sem prece nechodis...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...