Borodov Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Samozrejme! Kazdy pokus o "vyvedeni" z pondelni deprese je zadouci Vzhledem k tomu, ze me "Orliky" pojedou do Eltonu na upgrade, tak jsem postrachal takovou nouzovku
Borodov Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Premyslel jsem nad vodotryskem. Ten tu jeste nikdo nema Fotku po navratu z Eltonu samozrejme dodam.
straspol Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Dneska v poho deň s Orlickami:)Nádhera
hirsch Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Dneska v poho deň s Orlickami:)Nemají chybu!!!!!!
hirsch Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 V dnešní zásilce z Eltonu mi (kromě jiného) dorazily z reklamace přetěsněné ELTON Sport, doufám, že už budou v pohodě.
Liqid Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Včera mi je doručil pošťák. Stejné jsem nosil kdysi asi před patnácti lety, bohužel je pak kvůli digi odvál čas, ale jsou zpět Prozatím na pseudo krokoušovi, ještě nevím, co by jim slušelo a na něčem je nosit musím. Našel by se tu nějaký znalec Primek, který by mi o nich řekl pár detailů? V podstatě nic o nich nevím a otevřít se mi je nepodařilo. Zkoušel jsem to nožíkem, ale bez úspěchu. Nemáte někdo trik jak na to u starých Primek? Nerad bych je poškodil, jsou až na sklíčko velice zachovalé. Před koupí jsem se dost bál, jestli tahle velikost bude nositelná, ale ony jsou menší hodinky mnohem pohodlnější než velké už chápu tu oblibu DJ.
jeko Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Dakujem, sám neverím aké sú Orličky zachovalé...dneska som bol práve u hodinára ich dať vyčistiť a seřídit, lebo aj trochu predbiehajú, ale ten mi povedal, že nech do nich radšej nezasahujem, o čo pôvodnejšie tým lepšie...asi ich nechám tak.Nemají chybu!!!!!!
villain83 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Dakujem, sám neverím aké sú Orličky zachovalé...dneska som bol práve u hodinára ich dať vyčistiť a seřídit, lebo aj trochu predbiehajú, ale ten mi povedal, že nech do nich radšej nezasahujem, o čo pôvodnejšie tým lepšie...asi ich nechám tak. No,to mi prijde jako pekna kravina,buh vi,jak dlouho(zda vubec) nebyly votevreny,minimalne bych je nechal vycistit a promaznout,nevim,co by jim to melo ubirat z autenticity a puvodnosti...
VintageLover Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 No,to mi prijde jako pekna kravina,buh vi,jak dlouho(zda vubec) nebyly votevreny,minimalne bych je nechal vycistit a promaznout,nevim,co by jim to melo ubirat z autenticity a puvodnosti...Asi tak, když už je nosíš....
villain83 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Asi tak, když už je nosíš.... Leda ze by si je pouzival jako zalesacky chrona,tam servisu netreba:-)
straspol Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Dakujem, sám neverím aké sú Orličky zachovalé...dneska som bol práve u hodinára ich dať vyčistiť a seřídit, lebo aj trochu predbiehajú, ale ten mi povedal, že nech do nich radšej nezasahujem, o čo pôvodnejšie tým lepšie...asi ich nechám tak.To si teda vůbec nemyslím- známky nošení jsou na nich vidět i z fotky na první pohled, i když jsou v solidním stavu, a vyčištění určitě potřebují- pokud je nosíš, ono totiž těch padesátek s incablocem po světě zas tolik neběhá, abys to nechal ošounit uvnitř usazenou špínou- pokud nejsou vyčištěné, skoro bych je radši ani nenatáhnul.
hirsch Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Včera mi je doručil pošťák. Stejné jsem nosil kdysi asi před patnácti lety, bohužel je pak kvůli digi odvál čas, ale jsou zpět Prozatím na pseudo krokoušovi, ještě nevím, co by jim slušelo a na něčem je nosit musím. Našel by se tu nějaký znalec Primek, který by mi o nich řekl pár detailů? V podstatě nic o nich nevím a otevřít se mi je nepodařilo. Zkoušel jsem to nožíkem, ale bez úspěchu. Nemáte někdo trik jak na to u starých Primek? Nerad bych je poškodil, jsou až na sklíčko velice zachovalé. Před koupí jsem se dost bál, jestli tahle velikost bude nositelná, ale ony jsou menší hodinky mnohem pohodlnější než velké už chápu tu oblibu DJ.Někde tady byl k dispozici katalog PRIM ve formátu PDF, tvoje jsou kal 68 a najdeš je i v tom zmíněném katalogu:
Liqid Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Díky za nasměrování, zmíněný katalog jsem našel na uloz.to
financ Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Do práce jsem jel bez hodinek a co dojela PPLka, tak pořád tyhle
MaraThon Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Do práce jsem jel bez hodinek a co dojela PPLka, tak pořád tyhle Tyhle nemaj chybu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se