Mipa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Myslím, že jen trochu. Nejsou zde na Fóru nijak moc ceněné vedle neustále vychvalovaných a omýlaných Orlíků, Spartaků, Eltonů, Sportů, Diplomatů, Bruselů, Pavouků, a jiných pro mne taky docela přijatelných PRIMEK. Edit: Jo a zapoměl jsem taky Polštářků . Upraveno 30. května 2015 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Tam je podstatnej rozdíl,že Diplomaty maj navíc datum,nebo ještě něco zásadního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 (upraveno) Jeronimo: - ty jsou nádherný, v ještě lepším stavu než mám já, a taky ta fotka je přitažlivější než ta moje ušmudlaná a ne moc ostrá. U "plnokrevných" Diplomatů je navíc datumka a asi taky lepší strojek - píše se, že povolené rozvážení setrvačky bylo na 1/3 hodnoty pro standardní produkci, u všech se kontrolovala velikost amplitudy setrvačky po 24 hodinách chodu, kdy nesměla klesnout pod předepsanou hodnotu a přesnost chodu byla regulována na hodnotu nula až +třicet sekund za den oproti standardní hodnotě +- 45 s/den. Tohle "skorodiplomaty" asi neměly. Edit: Jo a ještě "plnokrevný" Diplomaty měly lepší hnací pera a velmi kvalitní zlacení. Upraveno 31. května 2015 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Včera třídní sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Jeronimo: - ty jsou nádherný, v ještě lepším stavu než mám já, a taky ta fotka je přitažlivější než ta moje ušmudlaná a ne moc ostrá. U "plnokrevných" Diplomatů je navíc datumka a asi taky lepší strojek - píše se, že povolené rozvážení setrvačky bylo na 1/3 hodnoty pro standardní produkci, u všech se kontrolovala velikost amplitudy setrvačky po 24 hodinách chodu, kdy nesměla klesnout pod předepsanou hodnotu a přesnost chodu byla regulována na hodnotu nula až +třicet sekund za den oproti standardní hodnotě +- 45 s/den. Tohle "skorodiplomaty" asi neměly. Edit: Jo a ještě "plnokrevný" Diplomaty měly lepší hnací pera a velmi kvalitní zlacení. Ještě ozdobná luneta pouzdra je u Diplomatů o nějakou desetinku vyšší kvůli datovému věnci. Pouzdra lze kombinovat, jen občas může vteřinová ručička šmrdlat zevnitř o sklíčko. Může se přihnout, ale moc prostoru už nezbývá a tím pádem může zase packovat o minutovku. Problém lze řešit vyšším sklíčkem. Mipa: Světlo dělá divy. Pouzdro mám rozhodně horší. Zbytek je slušný. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 S Orlíky na Bláhovce... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 se tam pořád míjíme :)jsem tam byl okolo páté S Orlíky na Bláhovce...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 To je škoda, ale doba zahrádek teprve začíná. Jinak jsem si dal dvě točený a šel jsem domů, o páté bych už bych byl na šrot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Sázava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 V pracovním nasazení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Já dnes Traktory po návratu od hodináře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Among other orange second hands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Dnes na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 my friend's prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Dnes na jubileeKde se dá sehnat přesně takový tah? Docela by se mi hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 my friend's prim To snad vypadá na nerez, moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 To snad vypadá na nerez, moc pěkný. Well, my friends says it is not all stainless steel. Where there any prims in stainless steel case? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 (upraveno) Yes,it not stainless steel. Stainless steel /water resists/ is only renovation Prim sport 1,Prim sport 2,Prim Orlik.http://www.prim.cz/kolekce/sportovni-hodinky/prim-orlik-38.htmHere is renovation case for Prim sport 1 Upraveno 6. června 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Včera na grilování tento bastl z aukra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se