Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Myslím, že jen trochu. Nejsou zde na Fóru nijak moc ceněné vedle neustále vychvalovaných a omýlaných Orlíků, Spartaků, Eltonů, Sportů, Diplomatů, Bruselů, Pavouků, a jiných pro mne taky docela přijatelných :) PRIMEK.

Edit: Jo a zapoměl jsem taky Polštářků :D.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeronimo: - ty jsou nádherný, v ještě lepším stavu než mám já, a taky ta fotka je přitažlivější :thumbsup_anim: než ta moje ušmudlaná a ne moc ostrá. U "plnokrevných" Diplomatů je navíc datumka a asi taky lepší strojek - píše se, že povolené rozvážení setrvačky bylo na 1/3 hodnoty pro standardní produkci, u všech se kontrolovala velikost amplitudy setrvačky po 24 hodinách chodu, kdy nesměla klesnout pod předepsanou hodnotu a přesnost chodu byla regulována na hodnotu nula až +třicet sekund za den oproti standardní hodnotě +- 45 s/den. Tohle "skorodiplomaty" asi neměly.

Edit: Jo a ještě "plnokrevný" Diplomaty měly lepší hnací pera a velmi kvalitní zlacení.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři

Jeronimo: - ty jsou nádherný, v ještě lepším stavu než mám já, a taky ta fotka je přitažlivější :thumbsup_anim: než ta moje ušmudlaná a ne moc ostrá. U "plnokrevných" Diplomatů je navíc datumka a asi taky lepší strojek - píše se, že povolené rozvážení setrvačky bylo na 1/3 hodnoty pro standardní produkci, u všech se kontrolovala velikost amplitudy setrvačky po 24 hodinách chodu, kdy nesměla klesnout pod předepsanou hodnotu a přesnost chodu byla regulována na hodnotu nula až +třicet sekund za den oproti standardní hodnotě +- 45 s/den. Tohle "skorodiplomaty" asi neměly.

Edit: Jo a ještě "plnokrevný" Diplomaty měly lepší hnací pera a velmi kvalitní zlacení.

Ještě ozdobná luneta pouzdra je u Diplomatů o nějakou desetinku vyšší kvůli datovému věnci. Pouzdra lze kombinovat, jen občas může vteřinová ručička šmrdlat zevnitř o sklíčko. Může se přihnout, ale moc prostoru už nezbývá a tím pádem může zase packovat o minutovku. Problém lze řešit vyšším sklíčkem.

Mipa: Světlo dělá divy. :) Pouzdro mám rozhodně horší. Zbytek je slušný. Dík.

Odkaz ke komentáři

Yes,it not stainless steel. Stainless steel /water resists/ is only renovation Prim sport 1,Prim sport 2,Prim Orlik.

http://www.prim.cz/kolekce/sportovni-hodinky/prim-orlik-38.htm

Here is renovation case for Prim sport 1

post-9327-0-96789400-1433623273_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...