Miroslávek Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Datum a přesný čas nastaven, příští dny plánuji takto.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Zdravim z Novi Sad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Zdravim z Novi SadIMG_20160529_180342.jpgIMG_20160529_131545.jpgIMG_20160529_120859.jpg Roháč dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Ahoj. Zatím jsou nahaté, jen "na ruce". Neznámý číselník. S identifikací zatím nikdo nepomohl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SvazKmitu Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Právě dnes dorazili a hned výletí na samozběru jahod (poblíž už žádný červený nejsou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Budova ve stylu brutalismu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Orliky a konec sveta na D1. Omluvte snizenou kvalitu obrazu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madbess Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Dobrý den, ví tu někdo hodnotu těchto hodinek? Vůbec se v tom nevyznám a je to rodinné dědictví tak bych ráda věděla co s nimi. Děkuji za odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Par set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Ty nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Dobrý den, ví tu někdo hodnotu těchto hodinek? Vůbec se v tom nevyznám a je to rodinné dědictví tak bych ráda věděla co s nimi. Děkuji za odpověď. To už se tady řešilo - v jiném vlákně ?Typ hodinek 68476.1 s chromovaným pouzdrem,68480.3 se zlaceným pouzdrem. Obojí vyráběny od roku 1983.Na mém displeji mi to nejde rozeznat. Chromované nic moc, já bych za ně dal 150,- až 200,- Zlacené jsou ceněny o něco výše. Záleží na stavu. Co bych s nimi udělal:dát pryč ten otřesný tah, Vyčistit - není poznat co je špína a co je koroze. Číselník vypadá velmi dobře, a to je základ. Sklíčko taky, obyčejný řemínek s přezkou v barvě pouzdra, na ruku a parády bude habakuk.Ještě poznámka. Mají stroj kalibru 68, ale pro jistotu bych se podíval, jestli tam náhodou není 64. S pozdravem, CollectorX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes military Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Potápky tu dlouho nebyly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Vypadají krásně, taky je budu mít, sehnal jsem nové pouzdro i s cifrem,jen mi chybí datumový věnec, ale už ho mám objednaný v Eltonu za pouhých 590Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 A to s vystřeďovacími značkami nebo bez? Bez teček jsou tuším za příplatek! A ještě, první nebo druhou jakost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 + polská luneta a nebudou mít chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Ne, ne,ne jeden můj známej hodinář má origo pouzdro koupené kdysi před mnoha lety v Eltonu.Detaily Fade nevím, prostě jsem frau Kmínková popsal co potřebuji a představ si, že oni mě věnec do čtyř týdnů dodají, to je fofr co? Prostě nestíhají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Vypadají krásně, taky je budu mít, sehnal jsem nové pouzdro i s cifrem,jen mi chybí datumový věnec, ale už ho mám objednaný v Eltonu za pouhých 590Kč.Díky a zároveň gratuluji. Já je mám prakticky v NOS stavu a jedině tak vypadají dobře. Když jsou dorasované, tak jsou to jedny z neškaredších Primek pod sluncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Potápky tu dlouho nebyly. Ten mesh je celkom gut na tie Sporty. Je to jenom takove obycejni alebo mas dajaky link kde si to kupoval?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se