Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Zdravim z Novi Sad

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budova ve stylu brutalismu

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, ví tu někdo hodnotu těchto hodinek? Vůbec se v tom nevyznám a je to rodinné dědictví tak bych ráda věděla co s nimi. Děkuji za odpověď. :)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, ví tu někdo hodnotu těchto hodinek? Vůbec se v tom nevyznám a je to rodinné dědictví tak bych ráda věděla co s nimi. Děkuji za odpověď. :)

To už se tady řešilo - v jiném vlákně ?

Typ hodinek 68476.1 s chromovaným pouzdrem,

68480.3 se zlaceným pouzdrem. Obojí vyráběny od roku 1983.

Na mém displeji mi to nejde rozeznat. Chromované nic moc, já bych za ně dal 150,- až 200,- Zlacené jsou ceněny o něco výše. Záleží na stavu. 

Co bych s nimi udělal:dát pryč ten otřesný tah, Vyčistit - není poznat co je špína a co je koroze. Číselník vypadá velmi dobře, a to je základ. Sklíčko taky, obyčejný řemínek s přezkou v barvě pouzdra, na ruku a parády bude habakuk.

Ještě poznámka. Mají stroj kalibru 68, ale pro jistotu bych se podíval, jestli tam náhodou není 64. 

S pozdravem, CollectorX

Odkaz ke komentáři

Potápky tu dlouho nebyly. 

Odkaz ke komentáři

Ne, ne,ne jeden můj známej hodinář má origo pouzdro koupené kdysi před mnoha lety v Eltonu.Detaily Fade nevím, prostě jsem frau Kmínková popsal co potřebuji a představ si, že oni mě věnec do čtyř týdnů dodají, to je fofr co? Prostě nestíhají. 

Odkaz ke komentáři

Vypadají krásně, taky je budu mít, sehnal jsem nové pouzdro i s cifrem,jen mi chybí datumový věnec, ale už ho mám objednaný v Eltonu za pouhých 590Kč.

Díky a zároveň gratuluji. Já je mám prakticky v NOS stavu a jedině tak vypadají dobře. Když jsou dorasované, tak jsou to jedny z neškaredších Primek pod sluncem. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...