Navros Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Dneska taky PSII.to Jeronimo: na tom meshi opravdu vypadají dobře.
Jeronimo Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Ten mesh je celkom gut na tie Sporty. Je to jenom takove obycejni alebo mas dajaky link kde si to kupoval?Diky Dneska taky PSII.to Jeronimo: na tom meshi opravdu vypadají dobře.Dík. Myslím, že jsem ho kupoval tady od někoho na Chronomagu.
Navros Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Třeba já mám tyhle Sporty jako takové otloukánky, takže by stačilo něco za pět dolarů z ebaye imho.Hlavní je se nebát experimentovat a Jeronimo navíc ukázal, že to funguje.
Melly Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Vsichni Humberta, tak jsem je alespon na fotku vyndal
Melly Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jsem je mel tyden na ruce, tak musi odpocivat :-)
eloga Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Vsichni Humberta, tak jsem je alespon na fotku vyndal IMG_20160602_130750.jpgmoc pěkný, lepší na těhle je vždy vteřinovka spíše do oranžova než jakoby do červena. Oranžová to ladí celkově velmi dobře. **
James24 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Hmm, ty jsou hezký, Pavle, taky si budu muset nějaký televize pořídit ...
Bembeg Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Díky Kubo,se divím že ty takovej fajnšmekr na Primky ještě nemá všechny Televize ve sbírce;-)...
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 :-)Tak ty jsou nádherné, a vypadají že jsou v luxusním stavu gratuluju !!!
MaraThon Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Diky ty jsou opravdu v krasnem stavu, navic na dynku znak Chronotechny. A tyto jsou taky fajn :-) Upraveno 4. června 2016 uživatelem MaraThon
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Diky ty jsou opravdu v krasnem stavu, navic na dynku znak Chronotechny. A tyto jsou taky fajn :-)Pěkně pěkně ty mi chybí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se