MaraThon Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Dlouho jsem je na ruce nemel... Upraveno 1. září 2016 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Take jsem to pojal sportovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Dnes jsem si přines z opravy Primky ( cal .66) po dědovi tak jsem je trochu ponosil.Jsou v původním stavu jenom jsem vyleštil sklíčko. Do pouzdra jsem se nepouštěl abych nesundal pozlacení.Nevíte někdo jaký je přesný název a kdy se vyráběli? Nic moc jsem nenašel. Upraveno 1. září 2016 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Typové označení 66 360 3. Rok vzniku 1977. Tak praví bible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) V tento nádherný sviatkovy deň PS II.1 na meshi Btw ako som zistil maju renovačnú lunetu a kupodivu za ten polrok co ich mam farba všade drží a to som ich mal aj na takom záťahu ako je Pohoda festival Upraveno 1. září 2016 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 V tento nádherný sviatkovy deň PS II.1 na meshiBtw ako som zistil maju renovačnú lunetu a kupodivu za ten polrok co ich mam farba všade drží a to som ich mal aj na takom záťahu ako je Pohoda festival Kupim tu tvoju lunetu Z mojej farba schadza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Jedine ak mas ešte nejaké mechanické digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Typové označení 66 360 3. Rok vzniku 1977. Tak praví bible.Díky moc za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) S mladym na nakupy Upraveno 3. září 2016 uživatelem Tom-Fox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Skorodiplomat,kal.čistý 66,výr.č.začíná 81,od pana Hovorky.Cukroušci k sežrání.Moc nechybělo a mohl jsem si tady založit vlákno Jaké Primky jste ještě před chvilkou měli na ruce.Za kvalitu fotky se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Já dneska dvojky bohužel s Parexo lunetou.:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 No chtěly by trochu poladit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Na kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Bondofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 No chtěly by trochu poladit :-)Hoootovo!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Ze sobotní akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Ze sobotní akce.Moc pěkné!!! Jen mne rozesmál ten časový rozptyl...Vsadím se, že nejpřesněji ukazovaly ty autohodiny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Náhodou, nejpřesněji šly moje Orly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 casovy posun. jeden je brnak, druhy prazak, hmed mas rozdiel 7 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se