Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Smutné,keď treba ísť do banky-aby si sa "pomazlil".

Není to tak strašné- doma vždycky mám tak kýbl hodinek ta takové to domácí potikávání. Ale občas zajedu do trezůrku a přivezu si pár krabiček  :lol2:

Odesláno (upraveno)

nepsal tady někdo, že až mu uteče manželka s dětmi, tak to bude vlastně dobře, protože bude doma více místa pro hodinky..? :)

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Příjemný je se pomazlit s hodinkama a užitečný s manželkou,protože pak přestane remcat,že se jí nevěnuješ a čumíš furt jen na hodinky ať už na ruce nebo na foru ;-)

Odesláno

Ukázat ženě před mazlením nově pořízený hodinky je blbost. Já to udělal včera večer a do teď nic.

Bed

Odesláno

nepsal tady někdo, že až mu uteče manželka s dětmi, tak to bude vlastně dobře, protože bude doma více místa pro hodinky..? :)

Taky z toho měl ten dotyčnej pořádnej průser, když to vyšlo tiskem  :suicide_anim:  naštěstí  rozumí žertovné nadsázce...

Odesláno

Navštívila nás tchýně a že se máme upřímně rádi (docela jsem to vychytal, pač je to opravdu super ženská), přivezla mi tyhle Primky. Tak jsem je hned přeleštil a hodinky jsou jak nové. Teda téměř..  :clap:

V těchto je kalibr 50, jestli se nepletu? Mají i nějaké jméno (jako např. pyžama, traktory apod.?)

Děkuji za postřehy..  :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...