vicomt Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 straspol: díky . Znovu objevuji Primky co mám v práci v dolním šupleti . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 To vicomt:Kde na to chodîš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 jožko : právě že už nechodím. Ani nevím,kdy jsem naposledy koupil nějaké Primky.
Radimk Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Po delší době "výroční" Prim 2000: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Přivezl jsem si domů pár krabiček a hrabu se v nich. Nedalo mi to a trochu jsem je pomazlil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Smutné,keď treba ísť do banky-aby si sa "pomazlil".
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Smutné,keď treba ísť do banky-aby si sa "pomazlil".Není to tak strašné- doma vždycky mám tak kýbl hodinek ta takové to domácí potikávání. Ale občas zajedu do trezůrku a přivezu si pár krabiček
jožko Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Vtedy je mamina druhoradá,hodinky majú prednosť!
straspol Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Jen korektně mlčím. Stěny mají uši a manželky umějí číst.
bob.zizka Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Nejlepsi je spojit prijemne s uzitecnym a mazlit oboje.
Miroslávek Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Tak pořád přemýšlím,když " spojit příjemné s užitečným ", jestli je manželka víc příjemná nebo užitečná
p3k Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 (upraveno) nepsal tady někdo, že až mu uteče manželka s dětmi, tak to bude vlastně dobře, protože bude doma více místa pro hodinky..? Upraveno 15. října 2016 uživatelem p3k
bob.zizka Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Příjemný je se pomazlit s hodinkama a užitečný s manželkou,protože pak přestane remcat,že se jí nevěnuješ a čumíš furt jen na hodinky ať už na ruce nebo na foru ;-)
pbed Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Ukázat ženě před mazlením nově pořízený hodinky je blbost. Já to udělal včera večer a do teď nic.Bed
straspol Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 nepsal tady někdo, že až mu uteče manželka s dětmi, tak to bude vlastně dobře, protože bude doma více místa pro hodinky..? Taky z toho měl ten dotyčnej pořádnej průser, když to vyšlo tiskem naštěstí rozumí žertovné nadsázce...
Jiří_99 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Navštívila nás tchýně a že se máme upřímně rádi (docela jsem to vychytal, pač je to opravdu super ženská), přivezla mi tyhle Primky. Tak jsem je hned přeleštil a hodinky jsou jak nové. Teda téměř.. V těchto je kalibr 50, jestli se nepletu? Mají i nějaké jméno (jako např. pyžama, traktory apod.?)Děkuji za postřehy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan01 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 I já bych se s dovolením zeptal zkušenějších - nemají moje "nové" krásky s kal. 68 nějaké pěkné lidové jméno? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Dnes na ruce zase něco ze šuplete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se