vicomt Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Takový PRIMa pátek . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 PS 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 57. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Dnes SPORTy na koníčkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 to je renovacni luneta nebo takhle krasnej puvodni chrom a cista vlozka?slunicko jim slusi... Dnes SPORTy na koníčkách.
vicomt Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Mělo by být vše původní,mám je od prvního majitele.Není to moc vidět,ale lumi na ručkách začíná vypadávat.
Jiří_99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Dnes jsem si udělal radost a vzal PSII.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Kdyz uz sedim v hnusny cekarne u doktora, tak alespon koukam na krasny Televize. Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 na gumě je nějakou dobu určitě nechám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Dneska jsem vyvezl dědovy Primky. Na moto se mnou byly poprvé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Tak dnes pracovni bastl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Prim a Ľaliove sedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Dnes vencim Igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Já už týden větrám safírovky Dnes jsem je dal na nato, jen by to chtělo i nějaké barevnější, ale v 19mm mám jen černé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Jakej z nich mas pocit? Taky o nich premyslim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se