špelda66 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Sporty jedničky ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Před hodinou, špelda66 napsal: Sporty jedničky ocel Moc pěkné. Ta oranžová je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Díky, oranž číselník fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 To samé v původním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Mně je původní stav taky bližší. A nic na tom nemění, že už asi čtyři roky nosím na ruce nerezové "novodobé zákaznické provedení zhotovené v Eltonu" pořízené na AP od paní Hovorkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Veselé Vánoce a bohatého Ježucha přeje Václav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Šťastné a veselé Vianoce prajem všetkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Šťastné a veselé Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vesely Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Sváteční 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Krásné to máte!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 V 25. 12. 2023 v 6:40, Jan Vesely napsal: Vidím poprvé..hvězdičky na cifru = kapitánské hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Ne, generálské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 V Primkach se moc neorientuju, priznam se, ale tohle me zaujalo, myslel jsem ze se k nim neda dostat nijak jinak nez byt armadni general a tech bylo od roku 2017 vseho vsudy dva, plus soucasny prezident? Nebo me neco unika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Pokud se dobře pamatuji, tak si je mohl z Eltonu objednat jakýkoli generál AČR. Tedy nikoli pouze Ti noví. Přiznám se, že i já jsem jednal s Eltonem. Snažil jsem se však argumentovat, že sice mám modrou, ale jsem GENERÁLní ředitel. No, neprošlo to .... Určitě by bylo fajn, pokud by se mu chtělo, aby sem @Jan Vesely k těm generálským třeba i něco napsal. Mne by to moc zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 35 minutami, Bert napsal: Ne, generálské. Hmm, generálské, u hvězdiček mi chbí na cifru prímky. Obráceně, jak by pak vypadaly kapitánské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Kapitán přece nemá hvězdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Výložky armadniho generála mají zlatou "zahrádku - plůtek-prímky" okolo. Čtyři zlaté hvězdy bez ničeho je kapitán. Ale na vojně jsem byl už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) před 3 minutami, horal napsal: Výložky armadniho generála mají zlatou "zahrádku - plůtek-prímky" okolo. Čtyři zlaté hvězdy bez ničeho je kapitán. Ale na vojně jsem byl už dávno. Soucasny kapitan ma ctyri "mercedesy" tzn tricipe hvezdy, peticipe maji pouze generalove a stabni praporcik, ten ma stribrnou ale jen jednu v ohradce Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Gres doplnen zimni general Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se