pavel58 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Cifr, ručky a strojek origo. Pouzdro renovační od místního člena. Na normální nošení, jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 15 minutami, pavel58 napsal: Cifr, ručky a strojek origo. Pouzdro renovační od místního člena. Na normální nošení, jsem spokojen. Tohle raději odcituji. A ptám se. Co je to renovační pouzdro? Pouzdro které je renovované? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Asi špatně formulované. Nové pouzdro. Je to tak OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Sémanticky ano. Zbytek už si musíš zodpovědět sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Tak super. Za mně vše ok. Tím bych to asi uzavřel. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Právě upečeno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 MAISTER ANKER Elegant II. Legenda praví, že pod touto značkou vyvážel Elton Primky do západní Evropy pouze v letech 1973 až 1974. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 ES limited 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejus Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Amatérská oprava šrotu se povedla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Hoši!!!! Fakt to máte moc pěkné!!!!! Všichni!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 8 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Hoši!!!! Fakt to máte moc pěkné!!!!! Všichni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Dámy a pánové, ať je celý příští rok PRIMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 15 minutami, ddddawe napsal: Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Tak moje první novodobé Prim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna V 1. 1. 2025 v 20:12, M-72 napsal: Paráda Kolik nás tu asi je, 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 3 hodinami, špelda66 napsal: Kolik nás tu asi je, 3 ? Ještě já. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Jasně, ale já myslel ofiko L.E. 50, jinak tedy 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Tyto mne vždycky baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se