VRS_Lenka Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Kdysi za 100,- v jednom starožitnictví, jsou v krásném stavu, mají incabloc a šroubovací dýnko 2 2
Jeronimo Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. 2
špelda66 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) před 14 minutami, Jeronimo napsal: Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. Krásný jsou Upraveno 28. března uživatelem špelda66
Jeronimo Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března před 55 minutami, špelda66 napsal: Krásný jsou Díky, na to jak to bylo ošklivé káčátko...
Honza.manta Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března před 5 hodinami, Jeronimo napsal: Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. Zapnout okolo skleničky o průměru tvé ruky a dát na chvíli do vodu těsně po varu. Se svým jsem to udělal a má dokonalý tvar. 1
orientacni.sloupek Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) Dnes sportove..igen! Upraveno 4. dubna uživatelem orientacni.sloupek 2 2
hirsch Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Tak se opět, po dlouhé době, dostaly do kokpitu MIGu 4 1 2
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna (upraveno) Dnešní dřina a nález Upraveno 12. dubna uživatelem Jeronimo 1 1
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Ta přezka je nějaký "půdní" nález? Super stav!!!!
Jeronimo Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Jojo, rušil jsem starý ponk a spona na mě odněkud prostě vypadla.
eloga Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 28. 3. 2025 v 7:01, VRS_Lenka napsal: Kdysi za 100,- v jednom starožitnictví, jsou v krásném stavu, mají incabloc a šroubovací dýnko Náhoda, mrknu sem a vidím. , takévé to bylo... Prim Incabloc 17 jewels cal.66 ó jé.., takové soukromé Pelíšky u nás doma. Vánoce 1967. To bylo něco, táta dostal nové Doxy a já do školy tyto Primky. Dal jsem to na ruku a pod září a třpytem vánočního stromku to přibližoval k ruce otce a porovnával s těmi jeho švýcary. Nemělo to chybu, moc velký rozdíl to opticky nebyl. Ale dlouho mi nevydržely, jednou mi při fotbalu upadlo sklíčko a pak už moc nedrželo. Přišla vlhkost a strojek začal stávkovat. Pak jsem je postupně nějak zmršil a hodinky za 300 odnesl čas. No pitomej kluk co chcete víc. Sice jsem nějaké kusovky sehnal, ale není to ono. Takže ještě že ty Doxy po tátovi jsou doma originál. 1
Wendellin Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna V 6. 4. 2025 v 17:04, hirsch napsal: Tak se opět, po dlouhé době, dostaly do kokpitu MIGu Tvl, je to Mig 21 nebo se mýlím?
Kapelnik Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Věčná sláva našim hrdinům akce AnthropoidSent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se