Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Jeronimo napsal:

Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. :) Ale na radosti to určitě nebubere. 

IMG_4896_result.jpg

IMG_4901_result.jpg

Krásný jsou ;)

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
před 5 hodinami, Jeronimo napsal:

Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. :) Ale na radosti to určitě nebubere. 

IMG_4896_result.jpg

IMG_4901_result.jpg

Zapnout okolo skleničky o průměru tvé ruky a dát na chvíli do vodu těsně po varu. Se svým jsem to udělal a má dokonalý tvar.

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 28. 3. 2025 v 7:01, VRS_Lenka napsal:

Kdysi za 100,- v jednom starožitnictví, jsou v krásném stavu, mají incabloc a šroubovací dýnko

IMG_0572.jpeg

Náhoda, mrknu sem a vidím. 👍 🙂, takévé to bylo... 🎯

Prim Incabloc 17 jewels cal.66 ó jé.., takové soukromé Pelíšky u nás doma. Vánoce 1967.

To bylo něco, táta dostal nové Doxy a já do školy tyto Primky. Dal jsem to na ruku a pod září a třpytem vánočního stromku to přibližoval k ruce otce a porovnával s těmi jeho švýcary. Nemělo to chybu, moc velký rozdíl to opticky nebyl. Ale dlouho mi nevydržely, jednou mi při fotbalu upadlo sklíčko a pak už moc nedrželo. Přišla vlhkost a strojek začal stávkovat.  Pak jsem je postupně nějak zmršil a hodinky za 300 odnesl čas. No pitomej kluk co chcete víc. 🙁

Sice jsem nějaké kusovky sehnal, ale není to ono. Takže ještě že ty Doxy po tátovi jsou doma originál. 🤠

• Díky 1
Odesláno
V 6. 4. 2025 v 17:04, hirsch napsal:

Tak se opět, po dlouhé době, dostaly do kokpitu MIGu 👍

IMG_1062.JPG

Tvl, je to Mig 21 nebo se mýlím?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...