jenik77 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května radost po dlouhe dobe vytahnuta. a nemuzu si pomoct, ta nespravna (ale zde puvodni) vterinovka se mi libi velice 1
eloga Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Primky 265 Kčs. Z dnešního pohledu dumpingová cena. Testuji výdrž na plné natažení. Uvidíme, kolik hodin strojek vydrží šlapat.
ondrejus Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 22 hodinami, eloga napsal: No na ruce. Na ruku to ještě nikdo u nás nedal, od roku 1982 ležely v kredenci v kuchyni u babičky. Děda je dostal od JZD k odchodu do důchodu. Ale na čističce a v hospodě je nepotřeboval. Navíc chudák již rok nato odešel na nebesa. Po 40 letech jsem je nakonec zabavil a odvezl. Nic jim není, na dýnku ještě folie, ale dech staroby z kamenného 200 let starého baráku musím z nich "vyluxovat". Krabička ok, záručák také, ještě mi zbývá úplně nový a neohnutý řemínek. Je to dost těsné, bude s tím práce. Chápu správně, že záruka se nevztahuje na nošení na pravé ruce? 1
eloga Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 29. 5. 2025 v 10:51, eloga napsal: Primky 265 Kčs. Z dnešního pohledu dumpingová cena. Testuji výdrž na plné natažení. Uvidíme, kolik hodin strojek vydrží šlapat. Poprvé jsem to natáhl málo, úplně nová a neodřená korunka dře do prstu až to je nepříjemnost. Takže ještě jednou a skutečně doplna, na doraz. Téměř orvaný prst, skoro. Ale co by člověk pro Prim neudělal. Již to běží 39 hodin a ještě nemá dost. K poznámce o pravé ruce - tomu jsem nevěnoval pozornost. Ale na záručáku je opravdu text - Při nošení na levé ruce se zaručuje denní odchylka v rozmezí -30/+60 vteřin. Hm, Manta, to mi tedy vysvětli..k čemu je ta definice levé ruky. To tam je odjakživa nebo až v čase normalizace? Dříve v 60's byly tyhle parametry -45/+45 sec., to jsem si dávno pamatoval, ale o rukách snad nic nebo už nevím.
eloga Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Primky z kraičky nejeté a se záručákem - plné natažení dalo 40 hodin. To je asi standard, 17 jewels.
cokafola Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Vzpomínám jak jsem je pred covidem koupil za pětistovku. A dneska??? Děs... 1
Rendell Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Pod dojmem události posledních dní jsem nostalgicky nahodil své sporty z roku 1992. 1
Mar25tin Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Nedává to smysl, ale tyto hodinky mám fakt rád. 1 1
bandicoot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 6 minutami, Mar25tin napsal: Nedává to smysl, ale tyto hodinky mám fakt rád. Ale dává to smysl. Kdyby neměl dlouhý lug-to-lug mam je taky. Přesně jak jinde psal kolega, na zahraniční služebky super. Czech made inhouse. 1 3
Mar25tin Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června 1 hour ago, bandicoot said: Ale dává to smysl. Kdyby neměl dlouhý lug-to-lug mam je taky. Přesně jak jinde psal kolega, na zahraniční služebky super. Czech made inhouse. Děkuji. Mám je moc rád. Za mě nejvíc Orlík a co se týče kvality tak taky. Už je to skoro na dobrém levelu
Jan Procházka Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Také jsem je vzal po víkendovém "infu" provětrat. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se