Ondrej75 Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 2 hodinami, Borodov napsal: Prim Cylinder 2009, by Olgoj Chorchoj Tyhle jsou nádherný, za mě nejkrásnější Prim Dají se ještě koupit?
FantasticFabio Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 3 hodinami, Ondrej75 napsal: Tyhle jsou nádherný, za mě nejkrásnější Prim Dají se ještě koupit? Po zadání názvu do vyhledávače , mě to nasměrovalo do Helveti…. Podle všeho je mají…. Takže koupit se dají
ATOM Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 13 minutami, Hanzij napsal: Říkám jim “Atomovky”… @ATOM snad to nevadi Jasne ze nevadí, to me tesi, mas je paradni
Mason-Mac Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 9 minutami, Hanzij napsal: Říkám jim “Atomovky”… @ATOM snad to nevadi Bomba varianta, vždy tiše slintám když je tu vidím 1
Borodov Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 21 hodinami, Ondrej75 napsal: Tyhle jsou nádherný, za mě nejkrásnější Prim Dají se ještě koupit? Dají... za "dlouhý" peníz nové, nebo z druhé ruky. Ty mé jsou z původní edice 2009/2010 PRIM CYLINDER 40 Q PRIM Manufacture 1949 Další moc hezké jsou PRIM ČEZ edice, ale ty se mi zatím sehnat nepodařilo
Ondrej75 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 15 minutami, Borodov napsal: Dají... za "dlouhý" peníz nové, nebo z druhé ruky. Ty mé jsou z původní edice 2009/2010 PRIM CYLINDER 40 Q PRIM Manufacture 1949 Další moc hezké jsou PRIM ČEZ edice, ale ty se mi zatím sehnat nepodařilo Začínám o nich uvažovat, až prodám něco, co už nenosím, tak do nich půjdu. Super rozměr na pohodlné nošení pro mě a design jaký mám rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se