Pasik Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října Vždy, když mám na ruce dědovy hodinky, tak mě pobaví, jak vypadaly na jeho zednickym zápěstí 6
childe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Rád bych poděkoval místnímu váženému členovi @Jeronimo za celkovou resuscitaci hodinek Prim Sport II Díky 5
Jeronimo Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 48 minutami, childe napsal: Rád bych poděkoval místnímu váženému členovi @Jeronimo za celkovou resuscitaci hodinek Prim Sport II Díky To už bude nějaký pátek. Jsem rád, že pořád šlapou
brba Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu Včera som si poskladal prvé červené hodinky 6
Jeronimo Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) Upraveno 18. listopadu uživatelem Jeronimo 7
HN_R200 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Zadání: Hodinky vhodné na přednášku pro studenty gymnázia o 17. listopadu. Řešení: 8 2
Snekofon Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu Hodinky parádní, bez ohledu na to, že mně souvislost mezi zadáním a řešení uniká, důležité že ji tam vid zadavatel 1
soldier Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu Rozhodl jsem se potěšit sousedy v sobotu kolem poledne. Zadání od ženy bylo jasně dané 1 1 1 1
soldier Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Omlouvám se za kvalitu. Ale osvětlení nebylo ideální. 6 1 2
Bert Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu @soldier Za mne palec nahoru. Ta fotka opravdu možná není technicky dokonalá, ale tyhle drinky a do toho sedmdesátkové bikolóry tvoří dohromady skvělou atmosféru. 1
FantasticFabio Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu V 22. 11. 2025 v 22:22, soldier napsal: Rozhodl jsem se potěšit sousedy v sobotu kolem poledne. Zadání od ženy bylo jasně dané Jestli tomu dobře hovim, tak žena ti nakázala abys šel pracovat k sousedům ….. aby jim pak mohla spílat , že ani v sobotu k vobědu nemůže být klid…… že jo ? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se