Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já nic neřeším já jenom vím že Huberta ty stará humberta bez nějaký renovace nesvítila budu rád když uvidím jak svítí,ale je mi to úplně jedno.

Odesláno

Není to že by Humberto luminiscenci neměli,ale použili tenkrát blbou barvu (radioaktivní )která časem přestala fungovat,to se neděje u Prim sport 1 a PRIM Sport 2,ale třeba se mýlím.

Odesláno
před 5 hodinami, Casio CL-301 napsal:

Není to že by Humberto luminiscenci neměli,ale použili tenkrát blbou barvu (radioaktivní )která časem přestala fungovat,to se neděje u Prim sport 1 a PRIM Sport 2,ale třeba se mýlím.

mám pocit, že v dobe príchodu humbert do výroby sa už pár rokov rádioaktívna lumi nepoužívala. Posledné ju mali PS2.1 (modré, čierne, červené) a u zelených a oranžových už bola obyčajná farba.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 minutou, Skarohlid napsal:

Ahoj,máš k ním i nějaký příběh? 

Jsou po mém dědovi,který byl lékařem internistou vystudoval v Brně jmenoval se Mudr.Karel Pavlík a nejspíš je dostal darem. Nevím tedy jestli jako dárek začínajícimu lékaři,nebo někde na kongresu v pozdějších letech to už bohužel nezjistím. Každopadně dostudoval počátkem 60 let a nevím zda v té době se už vyraběli,nebo až později. Ale jsou po  lékaři což k těm hodinkám neodmyslitelně patří. ☺️🚑 sám sem záchranář a o to víc si jich vážím jako další zdravotník v rodině 😄

• Like 6
Odesláno
před 2 hodinami, velda napsal:

Bylo by od věci zjistit kolik jich bylo vyrobeno a kolik se jich zachovalo. 

O tom žádná, ale jak to zjistit netuším. 🙂😊

Odesláno

Jelikož se vyráběly mezi lety 1982 až 1983 tak jich moc nebude, některý zdroje píší o maximálně 12ks pánského provedení 40mm, ještě se vyráběly dámské prodejny pro sestry

Odesláno
před 2 minutami, worel napsal:

O tom žádná, ale jak to zjistit netuším. 🙂😊

Tady by mohl pomoci ten, kdo má v tomto směru největší přehled - Libor Hovorka. Libore moc Tě prosím najdi chvilku při obdělávání svého oblíbeného vinohradu a pokud něco o těchto hodinkách zjistíš dej vědět. Zatím víme pouze to, že mají průměr 28, byly chromované a zlacené a vyrobeny v roce 1981. Dik za pomoc. Velda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...