Jeronimo Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Na ruce i na stole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Ondrej71 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Dnes do zelena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MK3D Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Zatím je na ruce nemám, jsou teprve na cestě. Ale mám prosbu a dotaz. Půjdou do lázní a nevím jaký k nim objednat řemínek. Určitě černý, jen nevím jestli úplně hladký, s prošitím nebo nějakou strukturou. Dokázal by někdo poradit jaký se dával ve výrobě? Googlil jsem, ale jsem tetřev a nic jsem nenašel . Díky moc za případné rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Ahoj. Několik kousků se ke mně dostalo s nasazeným klasickým Saturnem. Takže bych se i k této možnosti přikláněl. Myslím, že pro jakéhokoliv "řemínkáře" udělat kopii Saturnu bude hračka. A nebo (pokud věříš mé úvaze) buď trpělivý, a sežeň originál. Ještě to jde. 1
Jeronimo Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 3. 2. 2026 v 17:40, soldier napsal: Vidim dobře oranžové IGENy? Ano, správně.
bohus76 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 10 hodinami, MK3D napsal: Zatím je na ruce nemám, jsou teprve na cestě. Ale mám prosbu a dotaz. Půjdou do lázní a nevím jaký k nim objednat řemínek. Určitě černý, jen nevím jestli úplně hladký, s prošitím nebo nějakou strukturou. Dokázal by někdo poradit jaký se dával ve výrobě? Googlil jsem, ale jsem tetřev a nic jsem nenašel . Díky moc za případné rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Budu oponovat Bertovi, Saturn je dobrý leda na hodinky do vitríny. Škaredě se na něho podiváš a je pokroucený a za chvíli po smrti. Na běžné nošení jsem bral řemeny z Mavexu ( nevím zda ti prodají teď - velkoobchod), nebo se podívej u Viktora na Strapshopu či si najdi shop hodináře Frýdla,taky tam má dost řemenů a umí i doporučit.
Bert Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Ohledně Saturnu s tebou souhlasím. Má rada (to, nebo to) vycházela z textu, který sem postnul MK3D.O nošení v něm není ani zmínky.
bohus76 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Počítám, že kolega to ještě na kila nesbirá a že by je chtěl i ponosit. Zkrátka Saturn do vitríny či na výstavku fajn, na nošení na prd .
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Před hodinou, bohus76 napsal: Budu oponovat Bertovi, Saturn je dobrý leda na hodinky do vitríny. Škaredě se na něho podiváš a je pokroucený a za chvíli po smrti. Na běžné nošení jsem bral řemeny z Mavexu ( nevím zda ti prodají teď - velkoobchod), nebo se podívej u Viktora na Strapshopu či si najdi shop hodináře Frýdla,taky tam má dost řemenů a umí i doporučit. Děkuju za rady, občas je chci ponostit. Tak nějak mi k srdci přirůstají spíš starší hodinky, než úplně nový.
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 35 minutami, Bert napsal: Ohledně Saturnu s tebou souhlasím. Má rada (to, nebo to) vycházela z textu, který sem postnul MK3D.O nošení v něm není ani zmínky. To jsem zapomněl napsat, občas je chci ponosit. Kouknu podle rad výše po něčem podobném. Díky.
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 31 minutami, bohus76 napsal: Počítám, že kolega to ještě na kila nesbirá a že by je chtěl i ponosit. Zkrátka Saturn do vitríny či na výstavku fajn, na nošení na prd . Na kila asi ne , spíš si občas něco chci vykousnout a nechat to dát do kupy na pěkný nošení . V Primkách se musím rozkoukat a hodlám v tom pokračovat. 1
Harwey Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února osobne by som tam dal nieco taketo https://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-scandic?_gl=1*1n90fwo*_up*MQ..*_ga*MTAyOTU1ODk0OC4xNzcwMjk1MDIw*_ga_B4EX9BH2Q6*czE3NzAyOTUwMTgkbzEkZzEkdDE3NzAyOTUxNjEkajYwJGwwJGgw Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
colommbo Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 17 hodinami, MK3D napsal: ...nevím jaký k nim objednat řemínek. Určitě černý, jen nevím jestli úplně hladký, s prošitím nebo nějakou strukturou... Ahoj! Kdysi dáávno jsem tyhle Primky nosil, dostal jsem je, jestli si dobře pamatuju, k patnáctým narozeninám. A měly klasický hladký černý kožený řemínek (Saturn to nebyl.) Shodnu se s doporučením kolegy nade mnou. 1
bohus76 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 10 hodinami, MK3D napsal: Na kila asi ne , spíš si občas něco chci vykousnout a nechat to dát do kupy na pěkný nošení . V Primkách se musím rozkoukat a hodlám v tom pokračovat. Zde máš nějaký hladký MAVEX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 52 minutami, bohus76 napsal: Zde máš nějaký hladký MAVEX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo, k nim to sedí
MK3D Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 5 hodinami, colommbo napsal: Ahoj! Kdysi dáávno jsem tyhle Primky nosil, dostal jsem je, jestli si dobře pamatuju, k patnáctým narozeninám. A měly klasický hladký černý kožený řemínek (Saturn to nebyl.) Shodnu se s doporučením kolegy nade mnou. Ahoj, Saturn jsem už na běžné nošení vyloučil. Nechci aby se zkroutil, když se na něj blbě podívám .
ATOM Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února tady uz jsem dlouho nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jeronimo Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Dnes to chtělo trochu sluníčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ATOM Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února @Jeronimo ja mu jel naproti, ale zdrhlo zase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se