Borodov Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Tak ted nevim, jestli beres ven ty Diplomaty, nebo budes prehazovat reminek na ten hodinovy stroj?Zde se pak nabizi otazka na funkci kladivek. Funguji jako budik nebo na masaz karpalnich tunelu?
Luděk Talián Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Muhehehe Dobrý...Samo sebou, že ty Diplomaty... To divadlo je ze sedmdesátých let minulého století... Strojek za nimi je o cca deset let starší...To by režisérovi totálně nabořilo koncepci
Georf Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 A já Prim Traktor. Koupil jsem je na Aukru, ale i přes deklarovanou funkčnost jaksi nešly .Takže následoval známý hodinář, servis, vyčištění atd. Nejsou špatné, svoji službu ještě udělají.
Honza.manta Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Blíží se víkend, polovačky, tak jako myslivec teoretik se připravuju ...
SakalMarty Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Blíží se víkend, polovačky, tak jako myslivec teoretik se připravuju ... M.JPG hele a na co, že se to chystáš? Na dvanacteráka to nevypadá jestli se soudruzi v Primu tehdy nesekli
Jeronimo Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Jedna dopolední. Kvůli těmto hodinkám to vlastně všechno začalo.
Honza.manta Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Tak už mám taky svoje první IGENy. Tož vítej do klubu. A chválím mávám tleskám - hezky vypadají.
Borodov Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Vypadaji pekne Bylo by mozne videt tu lunetu z vrchu?
Georgeisin Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Tak sem blejsknul svojí ženu, resp. jenom její ruku, ať si taky užije svých pár okamžiků na výsluní toho vlákna
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Tak tomu se říká drahá polovina.
straspol Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Tak sem blejsknul svojí ženu, resp. jenom její ruku, ať si taky užije svých pár okamžiků na výsluní toho vlákna Hmmm, super...jakou má sestřička specializaci?
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Hmmm, super...jakou má sestřička specializaci?Opečovávání člena Georgeisin.
Wimpi Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 I když se se mé chrono-portfolio od doby co čtu toto forum rozšířilo o další kusy (pro mnohé) zvučnějších jmen, na PRIMky rozhodně nezapomínám.
Georgeisin Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Tak tomu se říká drahá polovina. Ta tak, daržší PRIMky doma vlastně nemáme .
Georgeisin Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Hmmm, super...jakou má sestřička specializaci?Teď je na mateřský, ale jinak MUDruje na neurologii . Ten červený Hirch je tam úmyslně, aby náhodou nemusela řemen měnit při konfrontaci s tepenným krvácením .
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Teď je na mateřský, ale jinak MUDruje na neurologii . Ten červený Hirch je tam úmyslně, aby náhodou nemusela řemen měnit při konfrontaci s tepenným krvácením .Strašně jim sluší jen mi přijdou takové smutnější. Všechny aeskulapy co doma mám mají červenou vteřinovku, na těchto je ta černá původní? Aha- teď taky koukám že mají cifr se zlacenými indexy v chromovaném pouzdře- ale stejně jsou parádní! Upraveno 24. března 2013 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se