Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ted nevim, jestli beres ven ty Diplomaty, nebo budes prehazovat reminek na ten hodinovy stroj?

Zde se pak nabizi otazka na funkci kladivek. Funguji jako budik nebo na masaz karpalnich tunelu? :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Muhehehe :D

Dobrý...

Samo sebou, že ty Diplomaty... To divadlo je ze sedmdesátých let minulého století... Strojek za nimi je o cca deset let starší...

To by režisérovi totálně nabořilo koncepci :D

Odesláno

A já Prim Traktor. Koupil jsem je na Aukru, ale i přes deklarovanou funkčnost jaksi nešly  :frusty: .

Takže následoval známý hodinář, servis, vyčištění atd. Nejsou špatné, svoji službu ještě udělají.

post-18178-0-06196400-1363796688_thumb.jpg

Odesláno

I když se se mé chrono-portfolio od doby co čtu toto forum rozšířilo o další kusy (pro mnohé) zvučnějších jmen, na PRIMky rozhodně nezapomínám.

post-27007-0-80126400-1364056797_thumb.jpg

Odesláno

Hmmm,  super...jakou má sestřička specializaci?

Teď je na mateřský, ale jinak MUDruje na neurologii :). Ten červený Hirch je tam úmyslně, aby náhodou nemusela řemen měnit při konfrontaci s tepenným krvácením :).

Odesláno (upraveno)

Teď je na mateřský, ale jinak MUDruje na neurologii :). Ten červený Hirch je tam úmyslně, aby náhodou nemusela řemen měnit při konfrontaci s tepenným krvácením :).

Strašně jim sluší :notworthy:  jen mi přijdou takové smutnější. Všechny aeskulapy co doma mám mají červenou vteřinovku, na těchto je ta černá původní?

Aha- teď taky koukám že mají cifr se zlacenými indexy v chromovaném pouzdře- ale stejně jsou parádní!

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...