skodna Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat.
straspol Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 No ono je to ještě o tom, že za cenu renovace můžu koupit pár pytlů cementu, lepenku na izolaci a kdo ví co ještě.A navíc do hodinek po renovaci se neschovám před deštěm, i když jsou vodotěsný. Jinak s tebou souhlasím, že kdyby to bylo jen o rozhodnutí, tak s těmi starými díly se to dá tak udělat.Nojó, já ten příběh neznal celej tak to je jiná...
skodna Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 To je v pohodě.Za vším se skrývá nějaké ale.
Milog Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Venku je ošklivo, takže se budu automaticky dívat na televize :-)
Nodus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Konečně se zadařilo a zmilitarizoval jsem P1000800 2.jpg Mám jiné ručky. Špatné?
Jarda_Prim Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Na ruce včerejší úlovek, tak je zkouším. Jen přeblejsknu sklíčko a budou apartní.A koukám, že se před chvílí přehodil datum...
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 Nová korunka. Sice není originalní, ale vypadají lépe než předtím.
skodna Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Pernštejn.Jeden z nejhezčích hradů na moravě u Nedvědice.Oblíbené místo filmařů
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Pernštejn.Jeden z nejhezčích hradů na moravě u Nedvědice.Oblíbené místo filmařů
Georgeisin Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Kde jsem byl předevčírem? P1000807 2.jpg P1000808 2.jpg Asi by to šlo. Počkal bych si na Tebe někde v tmavých hradních zákoutích, omráčil Tě palcátem, useknul Ti ruku (asi jednodušší než rozepínat pásek) a rychlými kroky bych se ztratil v podhradí. Měl bych hodinky a Tvojí ruku. Tu bych dal do prodejního vlákna, ještě bych na tom vydělal. Upraveno 18. května 2013 uživatelem Georgeisin
velda Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Správně, useknout, Manta nic proti tobě, ale závist je závist. Jo a ještě dlužíš Skodné za uhodnutou otázku. A jen tak mimochodem, co jsi měl na druhé ruce ?
Honza.manta Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Vždyť jsem mu zatleskal. Na druhé ruce? Já nosím jen jedny hodinky.
prischera Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Nejdřív jsem venčil našich retrívra s Igenama a pak s tátou na Kozlíkovi s Prim sport II
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se