Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle televize jsou moc hezké a dost kultovní. Zlatem platit nemusíš, občas se za rozumný peníz objeví.

:smile_anim:

Jojo, moc krásná MPM čína, na druhou stranu dost kvalitní. :suicide_anim:

A co se dnes nevyrábí v Číně? Na prvním místě se musí uvážit cena. Kdyby byly vyrobeny kompletně v ČR, nestály by necelé dva tisíce. Myslím, že zpracování by překvapilo by urputné odpůrce a investovaných peněz rozhodně nelituji.

Odesláno

Sleduj aukce, určitě na nějaké narazíš, jsou stále ještě poměrně "sehnatelné".

Na aukro koukám poměrně často, ale zatím jsem na ně neměl štěstí. Tenkrát někde po dědovi zůstali, ale to jsem e ještě cítil šťastný s digitálkama od Timexu a byl jsem v pubertě :-)

Odesláno

Sleduj aukce, určitě na nějaké narazíš, jsou stále ještě poměrně "sehnatelné".

jsem bohužel dost citlivý na stav a sehnat nějaké pěkné je téměř nemožné.

Odesláno

jsem bohužel dost citlivý na stav a sehnat nějaké pěkné je téměř nemožné.

Chce to trpělivost, hlavně pouzdro nesmí být K.O. Podle toho co jsem zjistil, v Eltonu mají ještě z původní výroby ručky, ciferník i sklíčka. Nová pouzdra ale nejsou.

Odesláno

Ty měl můj děda, platil bych za ně zlatem :-)

:-) to verim, ale ja by som ich momentalne za nic nevymenil, musim sa s nimi pomazlit, ked mi prvykrat prisli tak boli OK ale jak som na ne dal remienok, neviem sa na ne prestat pozerat....iank dokonca dnes som myslim videl jedny na Aukre....tam som kupil aj tie moje

Odesláno
<br />Chce to trpělivost, hlavně pouzdro nesmí být K.O. Podle toho co jsem zjistil, v Eltonu mají ještě z původní výroby ručky, ciferník i sklíčka. Nová pouzdra ale nejsou.<br />
<br /><br /><br />

To je dobrá informace, díky. Jaké jsou vůbec možnosti při renovaci pouzdra? Dají se nějak řešit drobné záseky? Ty mi vadí nejvíc.

Odesláno

<br /><br /><br />

To je dobrá informace, díky. Jaké jsou vůbec možnosti při renovaci pouzdra? Dají se nějak řešit drobné záseky? Ty mi vadí nejvíc.

Řekl bych, že s hodně posekaným pouzdrem se toho moc udělat nedá. Leda přechromovat ale mě osobně se přechromovaný pozdra nelíbějí, pro jejich efekt jak se tady vžilo říkat ,"ocucanýho bonbónu" (neboli oblé hrany).

Odesláno

Nemohl jsem se rozhodnout jaké Igeny si vezmu na dnešní procházku lesem, tak jsem vzal oboje a prostřídal je...

post-13018-056587300 1358085842.jpg

post-13018-076331000 1358085895.jpg

Odesláno

Ty měl můj děda, platil bych za ně zlatem :-)

Zlatem netřeba, ale nějakou korunu stát budou, jestli chceš nějaký pěkný stav. Ale sehnat se dají, byly tady cca před 3M v inzerci docela pěkné asi 1500,- U těhle hodinek je to spíš otázka se rozhodnout za ně dát ty peníze než čekat, že je najdeš v bazaru. Sice se tam občas taky vyskytnou, ale stav málo a stav nic moc. Občas jsou i na aukro, třeba místní člen Tolja tam občas má lepší zboží tohoto druhu.

Odesláno

My jsme stejně hrozný pacienti, každopádně Igeny mohu jenom tiše závidět, modrý cifr, bílá luneta jsou skvělý.

Já ty svoje dal renomovat, tak doufám, že již brzy se budu taky chlubit :)

Nemohl jsem se rozhodnout jaké Igeny si vezmu na dnešní procházku lesem, tak jsem vzal oboje a prostřídal je...

post-13018-056587300 1358085842.jpg

post-13018-076331000 1358085895.jpg

Odesláno

My jsme stejně hrozný pacienti, každopádně Igeny mohu jenom tiše závidět, modrý cifr, bílá luneta jsou skvělý.

Já ty svoje dal renomovat, tak doufám, že již brzy se budu taky chlubit :)

Přesně tak, někdy pro "normálního" člověka je to naprosto nepochopitelné. Tu renovaci máš objednanou u běžnýho hodináře, nebo nějakou "větší akci" z Eltonu?

Odesláno

jo jo, já to slyším pořád a ze všech stran. že jsem postiženej a že o tom nemám mluvit apod.... ale tak každý má nějaký koníčky. Renovace je u mého známého, co se

specializuje na "vintage" hodinky a je schopný dělat i pouzdra. V eltonu je čekací doba půl roku :( Ty sis je nechal renomovat v Eltonu?

Přesně tak, někdy pro "normálního" člověka je to naprosto nepochopitelné. Tu renovaci máš objednanou u běžnýho hodináře, nebo nějakou "větší akci" z Eltonu?

Odesláno

jo jo, já to slyším pořád a ze všech stran. že jsem postiženej a že o tom nemám mluvit apod.... ale tak každý má nějaký koníčky. Renovace je u mého známého, co se

specializuje na "vintage" hodinky a je schopný dělat i pouzdra. V eltonu je čekací doba půl roku :( Ty sis je nechal renomovat v Eltonu?

Ano moje prošly před cca rokem a půl renovací v Eltonu

Odesláno

Primky Humberta, neoriginální vteřinovka, ale líbí se mi víc než originál. Mimochodem můj stý příspěvek.

post-21042-054382800 1358616955.jpg

Odesláno

Hirschi a můžu se tě zeptat, na kolik tě ta renovace vyšla a co všechno dělali? Případně SZ

Modré byly renovovány v březnu 2011 a jednalo se o kompletní "Eltoňáckou" renovaci do nerez pouzdra, ze starých zbyl pouze strojek. Cena cca 10 000 Kč.

Černé byly renovovány v únoru 2012 stejná renovace jako u modrých, navíc mají bombírované ručky a modřené šroubky. Cena cca 12 000 Kč.

Odesláno

Také zkouším: cal 68.4 po opravě (pero,nařizovací soukolí), z nedostatku lepšího cifr, pouzdro a ručky zkombinované ze dvou totálních šrotů (asi tak, jako když nedávno proběhla v médiích zpráva, že chirurgové komusi zašili ukousnuté ucho do břicha, aby přežilo, než je budou moci přišít nazpátek).

Všimněte si dobového tahu: patřil k jednomu z těch šrotů a po odhumusení a nevelké opravě vypadá docela k světu.

post-7426-087230700 1358802296.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...