Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraď mi Honzo co tam patří za typ baterie. Ať můžu ponosit ty svoje...

Dík

Já nevím - já si kupuju u vietnamce svítící led zapalovač za pár korun, rozeberu a ty tam pasujou.

Jinak přidám sovětský originál

post-5320-054016200 1361560110.jpg

Odesláno

Já nevím - já si kupuju u vietnamce svítící led zapalovač za pár korun, rozeberu a ty tam pasujou.

Jinak přidám sovětský originál

post-5320-054016200 1361560110.jpg

Určitě je na baterii napsaný typ. Nic z toho co mám doma mi tam nepasuje...

Odesláno

S těma digitálkama mě, chlapi, taky mícháte...já na ně mám jen pouzdra :hang:

A sakra...manželka mi přidala obrázek...prý jsem to já před obrazovkou s Aukrem a ve stříkačce mám připravený rozpuštěný hodinky že si je fouknu přímo do žíly...

Odesláno (upraveno)

Určitě je na baterii napsaný typ. Nic z toho co mám doma mi tam nepasuje...

Nemám rád otravné typy - nutí mne dělat v době, kdy se chci flákat. LR41 nebo V392. :cheers:

Edit: ale stejně je nejlepší ten zapalovač - za cca 10 korun máš ty baterky tři - to jinde nekoupíš.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Sluší ti to a aukro ti taky svědčí - vypadá to, že jsi lehce zhubnul.

A digitálky tam(na aukru) jedny zrovna teď jsou - za bratru něco přes 2K - stačí kliknout. :angel:

Odesláno

Sluší ti to a aukro ti taky svědčí - vypadá to, že jsi lehce zhubnul.

A digitálky tam(na aukru) jedny zrovna teď jsou - za bratru něco přes 2K - stačí kliknout. :angel:

Dva litry za hodinky co netikají? No to je zvrhlost, které se nedopustím. Zvlášť, když sháním jen střeva... (těm předmětům uvnitř, co nejsou soběstačný a potřebujou batrii k tomu, aby se z nich stal stroj, se jinak říct nedá. Jojo, jde to se mnou z kopce- quartzkám se bráním a pak spadnu do takovéhle...fuj na to...

Odesláno

Na tyhle červené Sport2 mám slabost. To tvé pouzdro vypadá nádherně. Já nemůžu to origo vroubkované nikde sehnat v přijatelném stavu, všechno je hrozně odrbané. Máš je moc hezké a vše vypadá jak má - pouzdro, armovák s červenými indexy...no blahopřeji. :smile_anim:

Dik :) ještě by to chtělo doladit původní korunkou, ale to bych už asi chtěl moc. Bohužel i mé pouzdro je ze spodu odrbané místy "až na kost" a u horní stěžejky má drobný zářez.

Jinak dnes čerstvě vyčištěné a namazané automaty:

post-20772-077122500 1361777102.jpg

Odesláno

A co takový funkční prototyp digitálek černé verze s datumem a nápisy PRIM i ELEKTRONIKA 5 ? S originální krabičkou? :)

post-9970-031594400 1361829330.jpg

Odesláno (upraveno)

A co takový funkční prototyp digitálek černé verze s datumem a nápisy PRIM i ELEKTRONIKA 5 ? S originální krabičkou? :)

Auuu....

Hele, Primky se prodávaly v krabičce popsaný bukvicema? To teda zírám!!!

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Pekne panove, veru pekne... :thumbsup_anim: asi si budu muset taky jedny poridit, chjo...

Honzo, koukal jsem, ze ti nekdo "cmajznul" lumi mbod na lunete...:eek:

edit - chybka

Upraveno uživatelem Borodov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...