PetrM Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Ale čekal bych, že ho (cifr) hodíš do nerezu. V tom starém pouzdře je to takové divné. Ale stejně je to moc hezké.... Upraveno 10. března 2013 uživatelem PetrM
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Ale čekal bych, že ho (cifr) hodíš do nerezu. V tom starém pouzdře je to takové divné. Ale stejně je to moc hezké....Myslíš nějak takhle?
PetrM Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Myslíš nějak takhle? Ano, to je přesně ono. Sakra ty máš snad doma fabriku nebo sklad z Eltonu... Co si kdo vymyslí, tak zhruba do deseti minut odněkud vytáhneš, popř. složíš. Klobouk dolů !!!
Honza.manta Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Ano, to je přesně ono. Sakra ty máš snad doma fabriku nebo sklad z Eltonu... Co si kdo vymyslí, tak zhruba do deseti minut odněkud vytáhneš, popř. složíš. Klobouk dolů !!! Nené. Občas i předbíhám. Mrkni se na stranu 119 a příspěvek 2375 v tomhle vlákně.
PetrM Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Máš pravdu jsou tam. V každém případě ten ciferník z těch dvojek dělá úplně jiné hodinky.
straspol Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Ano, to je přesně ono. Sakra ty máš snad doma fabriku nebo sklad z Eltonu... Co si kdo vymyslí, tak zhruba do deseti minut odněkud vytáhneš, popř. složíš. Klobouk dolů !!! Přesně. Todle mi dělá furt, todlencto...
velorexar Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 testuju přírůstek do sbírky krapet vada /nevím zda řešitelná/ na ciferníčku, ale jinak parádní.
prischera Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak i já se přidám s novým přírůstkem
alesdzuzi Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Dnes dorazily z Eltonu, byly na celkové kontrole :-)
atomicsteve Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak tady jsem to ještě nedal 140320131913.jpg Ta zelená košile k tomu, to je nenápadnost sama
Honza.manta Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Jojo, ladí mu to dohromady, ta ručka se povedla!
bohus76 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 testuju přírůstek do sbírky krapet vada /nevím zda řešitelná/ na ciferníčku, ale jinak parádní. Ten flekatý ciferník není nějak řešitelný,je přelakován a jak se ho chytneš,tak to letí dolů.
velorexar Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Ten flekatý ciferník není nějak řešitelný,je přelakován a jak se ho chytneš,tak to letí dolů.No, škoda. Já na to šahat nebudu, tak snad to vydrží jak to je
PetrM Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak zase něco barevného PR.JPGMáš je Honzo v krásném stavu. Tyhle červené mám jen jedny a strašně zničené. Bohužel, Sorely mám moc rád. Sice je nenosím, ale jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Kolik bylo barevných variací těch pruhů ? Já vím o třech, šedá, okrová, červená. Máte někdo ještě jiné ?
stanik73 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Máš je Honzo v krásném stavu. Tyhle červené mám jen jedny a strašně zničené. Bohužel, Sorely mám moc rád. Sice je nenosím, ale jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Kolik bylo barevných variací těch pruhů ? Já vím o třech, šedá, okrová, červená. Máte někdo ještě jiné ?Ukaž tu okrovou Sorelu. Řekl bych, že oficiální katalog zná jen šedivou a červenou. Ostatní po rozboru ukazovalo spíše na invenci zaměstnanců .
velorexar Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 příbuzní těch včerejších, jak jinak než-li s nějakou tou patinovou "kaňkou ze života"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se