hirsch Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Myslím si, že tahle kombinace barev a tvarů rozhodně nikoho nemůže urazit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Dnes do toho hnusneho pocasi jsem zvolil zluta humberta. Maji novy remen, rad je nosim. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Před časem jsem tu fotil samotné hodinky. Teď už k nim mám ten správný řemen! Prim Diplomat & Hirsch Ještěrka 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 výborná fotka Kubo, hodinky a nový řemen parádní...snad se časem také zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) Jedny pro syna s formulkou Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem orlando1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Tak už tu dlouho nebylo nic quartzového 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Dnes ťažký deň, 2xzápočet, 1xskúška, a mohlo byť aj o jeden záp. viac, keby som do noci nečumákoval na chrono, išiel spať a ráno nezaspal . No ale aj tak k takej slávnosti niečo do zlata. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Tak jsem jim dal jméno "Svatovavřinecké". a budu je nosit do sklepa na košty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Stav nouze - čekají na vhodné pouzdro. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2010 Stav nouze - čekají na vhodné pouzdro. Nech je tam a dej jim jmeno "Zlaty nuget" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Nech je tam a dej jim jmeno "Zlaty nuget" A zlaté ručky, a šup s nimi zarábať prašule na akro "Super, mega, nevídaná, zberateľmi cenená, ojedinelá, nevyskytujúca sa, nenosená, skoro v NOSiteľnom stave, obmedzená séria, určená pre zahraničie,vlajková loď a ozdoba každej zbierky , samozrejme že so zbierky môjho dedka ." Ale s tými zlatými ručičkami by boli aj možno nositeľné . Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem fcervenicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 "Super, mega, nevídaná, zberateľmi cenená, ojedinelá, nevyskytujúca sa, nenosená, skoro v NOSiteľnom stave, obmedzená séria, určená pre zahraničie,vlajková loď a ozdoba každej zbierky , samozrejme že so zbierky môjho dedka ." ........a ještě bych dodal: pro náročné sběratele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Dnes jsem provetral tyto humberta.....jeeee ted koukam, ze nesedi datum, ach jo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Dnes po dlouhé době klasiky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Tak dnes jsem si vzal ty zaručeně správné "oblekovky"! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Já teď tyhle:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 po několika letech se stalo nemožné, dnes jsem odešel z domu bez hodin. Jednou tu někdo psal že na co hodinky když je čas všude např. na mobilu. Upřímně říkám že koukat na mobil je vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Cítím s tebou. Já je nesundavám ani na noc. A jedu-li na dýl z domu, tak mám pro sychr v baťohu ještě jedny náhradní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Cítím s tebou. Já je nesundavám ani na noc. A jedu-li na dýl z domu, tak mám pro sychr v baťohu ještě jedny náhradní. a ku.va, to mě nenapadlo :op Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Nevím jestli to sem patří, ale řeklo se Primky, tak Primky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se