Jeronimo Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Jojo, starý zlatý primky. V tomhle případě pouze zlacený.. bohužel. Původní majitel dal zlato do výkupu, já jsem zbytek adoptoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Na té umělecky lehce neostré fotce jsem to nepoznal. A navíc vlastně o těch střevech bez pouzdra jsme tu už komunikovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Na té umělecky lehce neostré fotce jsem to nepoznal. A navíc vlastně o těch střevech bez pouzdra jsme tu už komunikovali.Přesně tak, pamatováka máš dobrého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 dajvre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Traktory na podzimní vyjížďce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Traktory na podzimní vyjížďce...tt.jpg Tahle renovace se mi líbí nejvíc, nodate, černý podklad, bílý indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Pěkné pěkné, moooooc pěkné. Elton dělá matnou černou nebo umí i lesk? Černé diplomaty, co prodává, jsou nafoceny tak, že z toho není moc poznat jestli je to lesk nebo mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 (upraveno) Pěkné pěkné, moooooc pěkné. Elton dělá matnou černou nebo umí i lesk? Černé diplomaty, co prodává, jsou nafoceny tak, že z toho není moc poznat jestli je to lesk nebo mat. Tahle renovace se mi líbí nejvíc, nodate, černý podklad, bílý indexy. Nedávno jsem kupoval z Eltonu díly na renovaci Traktorů. Co se černého ciferníku týče, tak teď ho nemají vůbec. To co natiskly už prodaly a teď se čeká až se sejde poptávka na dostatečný počet aby se jim to vyplatilo znova tisknout. Bílého (resp stříbrného) mají jěště asi 20 ks dle paní Krskové. Měl by tedy zájem někdo o ten černý cifr? Podle mě když dáme dohromady dostatečný počet zájemců, tak nám ho natisknou. Zkusil bych zavolat paní Krskové kolik je potřeba sehnat zájemců. Kdyby tedy měl někdo zájem, pošlete mi SZ. I když já se ptal po cifru s dat. okénkem.... Upraveno 11. října 2013 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Dnes jsem po opravdu dlouhé době nasadil PSII. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tahle renovace se mi líbí nejvíc, nodate, černý podklad, bílý indexy.Mě taky, podle mě je vyhovující i velikost a nadčasovost, jsou krásně tenké, diplomaty mám taky hodně rád, ale u traktorů se mi líbí jejich větší průměr než u diplomatů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dnes poprvé na ruce po vyčištění a seřízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Máš je pěkné,jen ty ručky jsou z Prim sport 1 a nepatří do Sportů dvojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Já vím,ale nějak se mi líbí........jsou prostě takové jiné než ostatní dvojky,kterých mám víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dnes poprvé na ruce po vyčištění a seřízeníMoc pěknej bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Značně jeté, typ 044. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Značně jeté, typ 044.Není to 014? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Je pravda, že sem na to brejlil snad 2,3 minuty a řekl bych, že tam je 044. Zkusím na to večer zabrejlit ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Máš recht, 014. Opravuji se. DíkyNení to 014? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Renovačka, do prodejního vlákna je nafotím líp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Stále krásné. Až je mi škoda ty mé nosit.Hezky pěkně. Renovačka, do prodejního vlákna je nafotím líp :-) 20131016_113437_resized.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se