Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení :clap:

post-30813-0-02090100-1398327688.jpg

Odesláno (upraveno)

Taky ti gratuluji k pěknému kousku do sbírky. Škoda že se nedělaly o něco větší.

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení :clap:

Velmi pěkné,jen škoda,že jsou tak malé.A to mám primky velmi rád,ale velikostně alespoň traktory.

Odesláno

Taky ti gratuluji k pěknému kousku do sbírky. Škoda že se nedělaly o něco větší.

Velmi pěkné,jen škoda,že jsou tak malé.A to mám primky velmi rád,ale velikostně alespoň traktory.

Jen počkejte, až zas přijde móda malých hodinek! :)

Tyhle stejně nejsou na nošení, půjdou mezi ostatní referenční vzorky.

Odesláno

Velká paráda!

Odesláno

Pěkný jsou, pěkný !!! Jaký je číslo na dýnku?

Odesláno (upraveno)

Strojek 2062. Už jsem to postnul s větší polovinou sbírky do accutronova vlákna... dynko bez čísla a bez loga Chronotechna uvnitř, s osazenim.. Tome, nevíš jak vypadá rub cifru u tvých? U mých je bez barvy, ta končí na hraně cifru.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

2062. Už jsem to postnul s větší polovinou sbírky do accutronova vlákna... Tome, nevíš jak vypadá rub cifru u tvých? U mých je bez barvy, ta končí na hraně cifru.

Já myslím že u všech mých je to taky tak.

Sakra...ale jak jsem to napsal, tak si najednou nejsem jistej... a teď se na ně nepodívám...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Mám černé svědomí, že se toto primárně fotografické vlákno mou vinou rozkecalo. Takže to před spaním zkusím napravit... SORELA v šedé i červené.

post-30813-0-58338100-1398374426.jpg

Odesláno

Mám černé svědomí, že se toto primárně fotografické vlákno mou vinou rozkecalo. Takže to před spaním zkusím napravit... SORELA v šedé i červené.

Už asi 15 minut přemýšlím, čím jsi mačkal spoušť. Představuju si, jak držíš foťák v zubech a mačkáš to palcem u nohy. Je to záhada :)

Odesláno

Jsou pěkné.Včera jsem si je taky rozchodil.Sehnal jsem původní "řemínek" a taky bych je dal na ruku,ale jsou fakt malé.Ale doma je tahám  :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...