martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Dík, mám z nich radost jako malej kluk
p3k Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Taky ti gratuluji k pěknému kousku do sbírky. Škoda že se nedělaly o něco větší. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem p3k
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení Velmi pěkné,jen škoda,že jsou tak malé.A to mám primky velmi rád,ale velikostně alespoň traktory.
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Taky ti gratuluji k pěknému kousku do sbírky. Škoda že se nedělaly o něco větší. Velmi pěkné,jen škoda,že jsou tak malé.A to mám primky velmi rád,ale velikostně alespoň traktory. Jen počkejte, až zas přijde móda malých hodinek! Tyhle stejně nejsou na nošení, půjdou mezi ostatní referenční vzorky.
bohus76 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Já velké hodinky ani nemám,vše do 40mm je maximum co snesu.Velké beru až nad 40mm.
Jeronimo Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení Velká paráda!
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Před pár týdny jsem řešil, zda koupit Spartaky v inzerci, nebo pískoviště s atrakcemi pro děti... Nakonec mají radost děti i táta. Dnes mám na ruce Spartaky s téměř NOS cifrem, listové ručky (nejsem jediný, kdo má v černých tyhle), strojek předsériový, bez označení Pěkný jsou, pěkný !!! Jaký je číslo na dýnku?
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Strojek 2062. Už jsem to postnul s větší polovinou sbírky do accutronova vlákna... dynko bez čísla a bez loga Chronotechna uvnitř, s osazenim.. Tome, nevíš jak vypadá rub cifru u tvých? U mých je bez barvy, ta končí na hraně cifru. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem martar
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) 2062. Už jsem to postnul s větší polovinou sbírky do accutronova vlákna... Tome, nevíš jak vypadá rub cifru u tvých? U mých je bez barvy, ta končí na hraně cifru.Já myslím že u všech mých je to taky tak. Sakra...ale jak jsem to napsal, tak si najednou nejsem jistej... a teď se na ně nepodívám... Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem straspol
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Mám černé svědomí, že se toto primárně fotografické vlákno mou vinou rozkecalo. Takže to před spaním zkusím napravit... SORELA v šedé i červené.
straspol Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Předpokládám, že obě ruce jsou Tvoje a na kotnících u nohou máš taky něco navlečenýho... No, slušně to rozjíždíš...vypolštářovaná cela Tě taky nemine..
Perun73 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Mám černé svědomí, že se toto primárně fotografické vlákno mou vinou rozkecalo. Takže to před spaním zkusím napravit... SORELA v šedé i červené.Už asi 15 minut přemýšlím, čím jsi mačkal spoušť. Představuju si, jak držíš foťák v zubech a mačkáš to palcem u nohy. Je to záhada
Perun73 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Hmmmm ... Nebo stativ a samospoušť? To by byla nuda.
Perun73 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Už to mám ! Fotíš to normálně vočima a pak si to stáhneš přes bioport na zátylku jako měl Neo v Matrixu!
simsa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Jsou pěkné.Včera jsem si je taky rozchodil.Sehnal jsem původní "řemínek" a taky bych je dal na ruku,ale jsou fakt malé.Ale doma je tahám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se