Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak to vzal foťák, tak to tu je.

To je zajímavý, jak ten foťák přesně odhadl hloubku ostrosti, že začíná těsně před hodinkama a je poměrně jasně ohraničená. Proto se ptám, jestli je to dodělávaný. :photo: ... To mi připomíná jeden film od Woodyho Allena, ve kterém herec trpěl vzácnou formou neostrosti - vše v záběru bylo ostré, jen on byl rozmazaný a s časem se to zhoršovalo ... Ale že jsou ty igeny fakt povedený hodinky. Líbí very much

Odesláno

To je zajímavý, jak ten foťák přesně odhadl hloubku ostrosti, že začíná těsně před hodinkama a je poměrně jasně ohraničená. Proto se ptám, jestli je to dodělávaný. :photo: ... To mi připomíná jeden film od Woodyho Allena, ve kterém herec trpěl vzácnou formou neostrosti - vše v záběru bylo ostré, jen on byl rozmazaný a s časem se to zhoršovalo ... Ale že jsou ty igeny fakt povedený hodinky. Líbí very much

Ono to může být i použitým objektivem,pevné sklo, macro 40mm.

Odesláno

Já jich moc neviděl, ale souhlasím že je to vždycky bomba

A čím víc pohromadě tím hezčí, až budou ty Orlíky, tak to bude hezké kombo, ještě vymyslet řemen.

Odesláno

Ať odpustí milovníci jiných značek ale tenhle dizajn je nadčasový a ještě dlouho bude. Ty hodinky nepotřebují perfektní fotku aby vynikla jejich krása. :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Můžu se zeptat, co to je za řemen? Chci kůži na IGENy a nevím co.

Odesláno

Ať odpustí milovníci jiných značek ale tenhle dizajn je nadčasový a ještě dlouho bude. Ty hodinky nepotřebují perfektní fotku aby vynikla jejich krása. :smile_anim:

attachicon.gifDSC_0064.JPGattachicon.gifDSC_0065.JPGattachicon.gifDSC_0067.JPG

Musím než jen souhlasit. Po dvou letech na fóru a dlouhé cestě k těm "definitivním" je rozhodnuto. Bohužel je nikdo nechce pustit dál. Tak kdyby náhodou  :smile_anim:

Odesláno

Musím než jen souhlasit. Po dvou letech na fóru a dlouhé cestě k těm "definitivním" je rozhodnuto. Bohužel je nikdo nechce pustit dál. Tak kdyby náhodou  :smile_anim:

Nejsou jedny v prodejním vlákně?

Odesláno

A neměl bys to rychlejší u Eltonu, než čekat tady?

ja som to pochopil tak, že on nechce renovované primky z názvom Elton, ale Elton l.e.2012

Odesláno (upraveno)

Trefa, ale pokud se nezadaří, budu muset změnit priority.

L.E 2012 tu lítali v prodeji letos dvakrát, a za super cenu, chce to trpělivost v obou případech.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

L.E 2012 tu lítali v prodeji letos dvakrát, a za super cenu, chce to trpělivost v obou případech.

Taky jsem se tloukl do hlavy když byly pryč, ale asi jsem v dané chvíli nebyl ještě zralej.

Odesláno

Taky jsem se tloukl do hlavy když byly pryč, ale asi jsem v dané chvíli nebyl ještě zralej.

a já si říkám že mi to patří, ,,,kdo zaváha nežere,, :whistling:

, ale jednou snad...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...