zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Dotaz - tu ruku máš rozostřenou počítačově?Jak to vzal foťák, tak to tu je.
doktor584 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ať odpustí milovníci jiných značek ale tenhle dizajn je nadčasový a ještě dlouho bude. Ty hodinky nepotřebují perfektní fotku aby vynikla jejich krása. DSC_0064.JPGDSC_0065.JPGDSC_0067.JPGUž jsem jich viděl tolik, ale vždycky je to bomba...
Perun73 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Jak to vzal foťák, tak to tu je.To je zajímavý, jak ten foťák přesně odhadl hloubku ostrosti, že začíná těsně před hodinkama a je poměrně jasně ohraničená. Proto se ptám, jestli je to dodělávaný. ... To mi připomíná jeden film od Woodyho Allena, ve kterém herec trpěl vzácnou formou neostrosti - vše v záběru bylo ostré, jen on byl rozmazaný a s časem se to zhoršovalo ... Ale že jsou ty igeny fakt povedený hodinky. Líbí very much
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Už jsem jich viděl tolik, ale vždycky je to bomba...Já jich moc neviděl, ale souhlasím že je to vždycky bomba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 To je zajímavý, jak ten foťák přesně odhadl hloubku ostrosti, že začíná těsně před hodinkama a je poměrně jasně ohraničená. Proto se ptám, jestli je to dodělávaný. ... To mi připomíná jeden film od Woodyho Allena, ve kterém herec trpěl vzácnou formou neostrosti - vše v záběru bylo ostré, jen on byl rozmazaný a s časem se to zhoršovalo ... Ale že jsou ty igeny fakt povedený hodinky. Líbí very muchOno to může být i použitým objektivem,pevné sklo, macro 40mm.
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Já jich moc neviděl, ale souhlasím že je to vždycky bombaA čím víc pohromadě tím hezčí, až budou ty Orlíky, tak to bude hezké kombo, ještě vymyslet řemen.
Plina Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ať odpustí milovníci jiných značek ale tenhle dizajn je nadčasový a ještě dlouho bude. Ty hodinky nepotřebují perfektní fotku aby vynikla jejich krása. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Můžu se zeptat, co to je za řemen? Chci kůži na IGENy a nevím co.
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ať odpustí milovníci jiných značek ale tenhle dizajn je nadčasový a ještě dlouho bude. Ty hodinky nepotřebují perfektní fotku aby vynikla jejich krása. DSC_0064.JPGDSC_0065.JPGDSC_0067.JPGMusím než jen souhlasit. Po dvou letech na fóru a dlouhé cestě k těm "definitivním" je rozhodnuto. Bohužel je nikdo nechce pustit dál. Tak kdyby náhodou
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Musím než jen souhlasit. Po dvou letech na fóru a dlouhé cestě k těm "definitivním" je rozhodnuto. Bohužel je nikdo nechce pustit dál. Tak kdyby náhodou Nejsou jedny v prodejním vlákně?
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Můžu se zeptat, co to je za řemen? Chci kůži na IGENy a nevím co.Je to žralok, vlastní produkce, žel už nemám materiál.
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Nejsou jedny v prodejním vlákně?U těch je rezervace a náhradní zájemce
financ Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) U těch je rezervace a náhradní zájemce Myslel jsem tyhle. Ale to spíš vypadá, že někdo nezamknul vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71382-elton-sport/?hl=elton Upraveno 5. května 2014 uživatelem financ
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Myslel jsem tyhle. Ale to spíš vypadá, že někdo nezamknul vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71382-elton-sport/?hl=eltonPřesně tak. Díky
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Přesně tak. DíkyA neměl bys to rychlejší u Eltonu, než čekat tady?
Jata Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 A neměl bys to rychlejší u Eltonu, než čekat tady?ja som to pochopil tak, že on nechce renovované primky z názvom Elton, ale Elton l.e.2012
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ja som to pochopil tak, že on nechce renovované primky z názvom Elton, ale Elton l.e.2012Trefa, ale pokud se nezadaří, budu muset změnit priority.
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Trefa, ale pokud se nezadaří, budu muset změnit priority.L.E 2012 tu lítali v prodeji letos dvakrát, a za super cenu, chce to trpělivost v obou případech. Upraveno 5. května 2014 uživatelem zekon7302
Mil.haus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 L.E 2012 tu lítali v prodeji letos dvakrát, a za super cenu, chce to trpělivost v obou případech.Taky jsem se tloukl do hlavy když byly pryč, ale asi jsem v dané chvíli nebyl ještě zralej.
zekon7302 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Taky jsem se tloukl do hlavy když byly pryč, ale asi jsem v dané chvíli nebyl ještě zralej.a já si říkám že mi to patří, ,,,kdo zaváha nežere,, , ale jednou snad...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se