financ Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ano, quartz byl jedním z požadavků, jelikož oblek nosím relativně málo, tak bych automaty nestihl natahovat a ve vrtiči už není místo. Jinak hodinky jsou v podstatě stejné, jako ty (3x) dražší automaty, jen je uvnitř jiný strojek (kalibr 38 s pozlacenou Rondou 715), dýnko není průhledné a na číselníku nejsou uvedeny kameny. Sklo je safír. Mám verzi, která se dělala pro ÚVJ Řež, v neděli vydraženo na aukru, dneska na ruce. Stejne nejsou, strojek z automatu do tech tvych nedas. Na prvni pohled to poznat neni. A dneska uz do quartzu davaji standardne mineralni sklicko. Koupils je za dobrou cenu, k obcasnymu noseni obleku dobra volba.
paia Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Chápu, že tělo asi bude možná trochu jinak rozměrově, nicméně safírem jsem si jistý, mám tu před sebou certifikát z Eltonu.
VintageLover Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Návrat k mým oblíbeným. 1
Marcus Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Mám pořád jen ty jedny, ale občas je provětrám, naposledy tento víkend. Na fotkách na mé ruce ale vypadají dost malé, tak je fotím raději až po sundání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Dnes nový televizní přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Dneska mi přišly poštou moje první Primky. Stále si zvykám na těch 34mm :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Dneska mi přišly poštou moje první Primky. Stále si zvykám na těch 34mm :-)Ale k té košily ti prďácky sednou
Návštěvník eloga Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 dneska žádný sem na sejku, to je taky dobrá dieta **
vicomt Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 dneska celý den,jen jsem ráno nevěděl který. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Dnes jsem si je vyzvedl v panske pasazi...
doktor584 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 To já to věděl hned, promodralý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
poldík Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Ahoj tak dneska jsem si vzal do práce moje primči. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Krátce na ruku na vyzkoušení, chudé, bez zlacení diplomaty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Dneska to nějak bouřilo tak jsem šel do červenejch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Krátce na ruku na vyzkoušení, chudé, bez zlacení diplomaty... IMAG2990m.jpgV jednoduchosti je krása
p3k Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Kdyby byly o něco větší...Jinak s řemeny nápodobně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem p3k
doktor584 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Nějak se potim tak přehazuji řemen, datumy ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se