vicomt Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Jan_Jan_2006 : Sorry,ulítlo mi to dřív.
Návštěvník rama Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Rychlocvak. Pěkné, mají na dýnku nějaké věnování? Nechceš dát lepší fotku cifru? Nelíbí se mi font nápisu Prim Sport. Vypadá trochu jako na nových renovačních cifrech z Eltonu, indexy po nasvícení lehce svítí? Snad to není nová práce největšího falzifikátora cifrů Prim v republice ing. Hněvsy...?
martar Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Exportní Ancre Sport II Humberto (Doufám, že Rama nenapíše, že je to taky Parexo ) Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem martar
siwi Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Martine! Co to máš!!!? Kdy to uvidím naživo?
Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Exportní Ancre Sport II Humberto PS2 Humberto zelené Ancre 01.jpg (Doufám, že Rama nenapíše, že je to taky Parexo )Martine, ty nás tady lakuješ. Nepsal jsi mi náhodou někdy, že dvojkové sporty se ti nelíbí? Ba dokonce, že jsou hnusné? Celkový dojem ti trošku ruší vteřinovka s oranžovou bublinou. Kdybys měl potřebu angažovat vteřinovku se zelenou výplní okýnka, tak dej vědět.
martar Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Slovo hnusný jsem určitě nepoužil :-) maximálně, že já osobně na nich nic nevidím. Jediný, který se mi docela líbí až na velikost, jsou černý s jednoduchejma zažloutlejma lumi indexama :-) Tyhle se ke mně dostaly s nějakejma zajímavejma padesátkama, tak dávám foto pro místní PS2 fandy. K tý vteřinovce, vůbec tomu nerozumím, já myslel že tam ma být jednoduchá celooranžová jako u normálních zelených humbert...? U těch exportních verzí člověk ale neví... Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem martar
CollectorX Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Třeba tyhle? P1010168.jpgjen jedna maličkost jim schází...
straspol Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 No, tak to by jeden docela rád viděl pohromadě..
martar Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Ja myslel, že tyhle řemeny jsou novodobá produkce, alespoň na burze nepravidelně potkávám chlapíka, který jich má na stolku vždycky tak dvacet, nových, vonících ještě kůží... Jsou pěkný, o tom žádná.
CollectorX Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Ja myslel, že tyhle řemeny jsou novodobá produkce, alespoň na burze nepravidelně potkávám chlapíka, který jich má na stolku vždycky tak dvacet, nových, vonících ještě kůží... Jsou pěkný, o tom žádná.Už je prý nedělají.
martar Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Takže limitka :-) Jediný, co si pamatuju, je že mi přišly kvalitně udělaný a z docela silný kůže, říkal jsem si, zdá by šly protáhnout pod stežejkou některých pouzder, typicky třeba PS2... zkoušel jsi to?
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Jan_Jan_2006 : Sorry,ulítlo mi to dřív.Dík! Beru detektor a jedu tam!!!
CollectorX Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Kůže je opravdu dost silná na to, aby šla protáhnout pod stěžejkami PSII. Navíc je poněkud měkčí, než bývala na prapůvodních řemíncích, to protažení ještě víc komplikuje. Všimni si, že šířka řemínku je proměnná od cca 16-17mm do 20-21mm v oblasti podložky. Vymyslel jsem systém, kterým jsem řemínek vložil do PSII, bez úpravy šířky a bez nářadí. Přemýšlím o maličkém zúžení mezi "nožičkami", aby se nemačkal. Deformace ale překvapivě přes tu šířku není nijak velká a hnusná.Původně jsem reagoval na Primky s velkým pouzdrem, které mají možná rozteč 20mm ?Fotky berte pls jen jako ilustrační a hodinky jako pokusného králíka.
martar Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Jo, tak tohle je fakt na dvacítky stežejky. Ale vzhledem k nezatřeným bokům řemenu a prošití dostatečně vzdálenému od okraje by asi neměl být problém skalpelem nebo zalamovacím nožem řemen zůžit na 18mm, milimetr z každé strany...
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Exportní Ancre Sport II Humberto PS2 Humberto zelené Ancre 01.jpg (Doufám, že Rama nenapíše, že je to taky Parexo ) Vteřinovka je nějak divná - měla by tam být jednoduchá oranžová, nebo alespoň ve stejné barvě, ale správně ta klasická humberťácká.jen jedna maličkost jim schází... Ten mám taky, ale ne na téhle fotce.
Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Řemeny s hafanem jsou hodně měkoučké a dvacítka se lehce přizpůsobí i pouzdru kde je potřeba devatenáctka.
CollectorX Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Jo, tak tohle je fakt na dvacítky stežejky. Ale vzhledem k nezatřeným bokům řemenu a prošití dostatečně vzdálenému od okraje by asi neměl být problém skalpelem nebo zalamovacím nožem řemen zůžit na 18mm, milimetr z každé strany...Možná ani tolik nebude potřeba. Když je zespodu podložka, tak deformace není vidět.
Anela Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Exportní Ancre Sport II Humberto PS2 Humberto zelené Ancre 01.jpg (Doufám, že Rama nenapíše, že je to taky Parexo )to jsou zas jedny z těch, co vůbec nesbíráš, že?
villain83 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 to jsou zas jedny z těch, co vůbec nesbíráš, že? jak vidím tendle bund,úplně se mi zalesknou voči
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se