bullit Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Nebožky, jako boty nebo hodinky?? Prostě mi to tam nějak nesedí, toť vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 10817998_542554582546752_479680017_n.jpgpěkné Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Nebožky, jako boty nebo hodinky?? Prostě mi to tam nějak nesedí, toť vše Obojí - boty vzal čas a Orlíky Neus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Obojí - boty vzal čas a Orlíky Neus. Aspoň ta fotka zůstala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tak konecne po 3 tydnech venku u coffee a ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Dnes traktůrky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Jedna sváteční :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Na tyhle jsem si dlouho myslel a České století mě dorazilo.... Musím je mít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak jsem udělal své drahé polovičce radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak jsem udělal své drahé polovičce radost... PC130095.JPGMoc pěkné kombo. Já si jenom tak čtu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Sporty I a Orlíky jsou prostě krásné! U Orlíků jsem se vrátil k původní šedé gumě. Nějak mi k nim sedí nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Je dobrá, střídám ji s černou na bazén, běžně je nosím na koňském zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak jsem udělal své drahé polovičce radost... PC130095.JPGAle ale,tož gratuluju k PS1.Vidím,že Ti ty mé sporty nedaly spát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nedaly a nedaly. Mojí drahé polovičce se kupodivu taky líbily. Tak jsem jí je koupil na vánoce s tím, že si je občas můžu půjčit:) Ale to jsou fakt poslední primky, které mám. Teda krom toho, že uvažuju, co udělat televizemi po dědovi (nechat v Eltonu zrestaurovat nebo předělat strojek do nového nerezového obalu od PS II)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nahoď foto těch televizí a uvidíme co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 jsem si nadělil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 jsem si nadělilSprávná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 doktor584 : Dík,těšil jsem se na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dnes Eleganty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 marodění je nuda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se