Fade Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Tak moje Sport 2 po dědovi :-) jen sehnat novou lunetu a nechat pochromovat pouzdro. Sklíčko budu taky muset nějak vyleštit. Ale na každodenní nošení je to zatím dobré. Nechci hned ošoupat Igeny. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Upraveno 16. července 2015 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Dnes celý den na nové gumě. Na nošení je pohodlnější než kaučuk z Eltonu. Je měkčí nemá tak ostré hrany takže se nezařezává do zápěstí, a navíc díky perforaci krásně větrá. Postoupil i test v chlórovaném bazénu. Ale abych jenom nechválil, tak po jednom dni nošení se už vytvaroval okolo spony, takže životnost asi nebude taková jako Elton kaučuk, uvidím třeba se zítra zase srovná.Za mně dávám 1. Upraveno 16. července 2015 uživatelem Mila_T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Tak moje Sport 2 po dědovi :-) jen sehnat novou lunetu a nechat pochromovat pouzdro. Sklíčko budu taky muset nějak vyleštit. Ale na každodenní nošení je to zatím dobré. Nechci hned ošoupat Igeny. Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkHodinky máš hezké.Vyměň jen lunetu,ale pochromovat ne!Už by to nebylo ono. Upraveno 18. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 No, teď jen sehnat originál lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Dnes celý den na nové gumě. Na nošení je pohodlnější než kaučuk z Eltonu. Je měkčí nemá tak ostré hrany takže se nezařezává do zápěstí, a navíc díky perforaci krásně větrá. Postoupil i test v chlórovaném bazénu. Ale abych jenom nechválil, tak po jednom dni nošení se už vytvaroval okolo spony, takže životnost asi nebude taková jako Elton kaučuk, uvidím třeba se zítra zase srovná.Za mně dávám 1.Boha jeho, ty jsou úžasné! Hlavně bez data! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 pořád spokojený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dneska v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Martartady bych napsal k těm Q Primkám, konečně jsem si je užil, dokonce se mi zdá, že jsem to trefil, sedělo to, ani tak nejde o ruku, ale o podmalování dne. Žhnoucí výheň ve městě nebo přidušená atmosféra s deštíkem, oblečení neoblečení a sandály. Celý den žádný starosti, proto je vlastně skvělé, že na ciferníku je jen 12, ostatní info ani symboly být nemusí, prostě nic. Pohoda klídek tabáček, je přece léto a proč se trápit s ručním nátahem nebo na ruce těžkým automatem, když je pekelných 37+. Tenhle způsob léta zdá se mi docela akorát a tak myslím, že jsem asi dostal docela blízko situaci, kdy se v Primu takový ideový nápad zrodil. Díky Martarovi. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Dneska v kancluCo to máš za gumu Davide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Co to máš za gumu Davide? Standardně dodávanou z Tobruků, voní po vanilce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Vypadají nádherně. Na mou ruku by byly ale asi už velké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Standardně dodávanou z Tobruků, voní po vanilce IMG_20150717_193624.jpgTo je divný- na téhle fotce mi zrovna přijdou docela hezké... budu se na ně příležitostně muset dojít ještě mrknout... Upraveno 18. července 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Tak pěkné nejsou,to jen David umí fotit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Na dovolenou nerez Sport2 a gumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Tak pěkné nejsou,to jen David umí fotit :-)to je hodinkama, fotim mobilem, 4 cvaky a jednu vyberu. Odstín ciferníku a gumy je dobře vybrány, tyhle hodinky se povedly. I když jsou trochu větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Ty jsou boží! Novovýroba, nebo renovace? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Ty jsou boží! Novovýroba, nebo renovace? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkmístní limitka s automatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se