Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Tak moje Sport 2 po dědovi :-) jen sehnat novou lunetu a nechat pochromovat pouzdro. Sklíčko budu taky muset nějak vyleštit. Ale na každodenní nošení je to zatím dobré. Nechci hned ošoupat Igeny.

0adc58d36e71d3c9b89dca381d112dd1.jpg

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Fade
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes celý den na nové gumě. Na nošení je pohodlnější než kaučuk z Eltonu. Je měkčí nemá tak ostré hrany takže se nezařezává do zápěstí, a navíc díky perforaci krásně větrá. Postoupil i test v chlórovaném bazénu. Ale abych jenom nechválil, tak po jednom dni nošení se už vytvaroval okolo spony, takže životnost asi nebude taková jako Elton kaučuk, uvidím třeba se zítra zase srovná.

Za mně dávám 1.

post-23282-0-06844900-1437082400_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mila_T
Odkaz ke komentáři

Tak moje Sport 2 po dědovi :-) jen sehnat novou lunetu a nechat pochromovat pouzdro. Sklíčko budu taky muset nějak vyleštit. Ale na každodenní nošení je to zatím dobré. Nechci hned ošoupat Igeny.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Hodinky máš hezké.Vyměň jen lunetu,ale pochromovat ne!Už by to nebylo ono.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Dnes celý den na nové gumě. Na nošení je pohodlnější než kaučuk z Eltonu. Je měkčí nemá tak ostré hrany takže se nezařezává do zápěstí, a navíc díky perforaci krásně větrá. Postoupil i test v chlórovaném bazénu. Ale abych jenom nechválil, tak po jednom dni nošení se už vytvaroval okolo spony, takže životnost asi nebude taková jako Elton kaučuk, uvidím třeba se zítra zase srovná.

Za mně dávám 1.

Boha jeho, ty jsou úžasné! Hlavně bez data!

Odkaz ke komentáři

Martar

tady bych napsal k těm Q Primkám, konečně jsem si je užil, dokonce se mi zdá, že jsem to trefil, sedělo to, ani tak nejde o ruku, ale o podmalování dne. Žhnoucí výheň ve městě nebo přidušená atmosféra s deštíkem, oblečení neoblečení a sandály. Celý den  žádný starosti, proto je vlastně skvělé, že na ciferníku je jen 12, ostatní info ani symboly být nemusí, prostě nic. Pohoda klídek tabáček, je přece léto a proč se trápit s ručním nátahem nebo na ruce těžkým automatem, když je pekelných 37+. 

Tenhle způsob léta zdá se mi docela akorát a tak myslím, že jsem asi dostal docela blízko situaci, kdy se v Primu takový ideový nápad zrodil. Díky Martarovi.

:notworthy:

**

post-18915-0-94782100-1437140289_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...