Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jsem čekal, že se ozveš. Spartaky jsou hezký oblekovky. Co třeba limitka Brusel 39? Jo a já potřebuju nějaký potápky, tak by to chtělo ty Orlíky, straspol má pravdu, nikdy jich není dost :-)

No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl :lol2:

Srdce na potopení Orlíků? Ale tak produkční Orlík 38 by to mohly zvládnout, ne? :-) Jinak já mám ještě v merku tyhle (jistě mi bude prominuto, že to je malý off topic) :-)

http://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-pro-600-38mm/c60-38-auto-skksi.html

Jinak Seika jsou ve hře. Problém je s mým požadavkem 38mm a míň je to asi jen model SKX013

Odkaz ke komentáři

Ale jdi s tím do háje.

Já už tři roky s Orlíky plavu, šnorchluju a skáču do vody včetně ponorů přes pět metrů a to hlavně v moři a nikdy problém. A myslím původní. Kurňa vždyť jsou to potápky a jsou konstruovány na ponor do šedesáti metrů. A to samé dělám s Igeny a dvojkami. Včetně skoků do vody - nejvíc to.bylo z cca sedmi metrů.

Odkaz ke komentáři

Dělám posunuté směny, teď mám večer. Jo, nateklo, do těch nových a ve sprše. Jednalo se o konstrukční chybu. Před týdnem otestováno v moři - odstraněno. Standardní test - jak jsem už psal, na aquaparky, skákání do vody, šnorchlování a ponor okolo pěti a víc metrů jsou v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Dnes funglofky barerkáče.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Včera som vzal po dlhšej dobe tieto dvojky na ruku a pri prvej priležitosti som riadne odrel sklo o fasádu domu.Tak ma to nas....  a hned som sa pustil do leštenia.Dopadlo to celkom fajn,ale to sklo uz ma hodne za sebou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...