straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Jsem čekal, že se ozveš. Spartaky jsou hezký oblekovky. Co třeba limitka Brusel 39? Jo a já potřebuju nějaký potápky, tak by to chtělo ty Orlíky, straspol má pravdu, nikdy jich není dost :-)No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl Srdce na potopení Orlíků? Ale tak produkční Orlík 38 by to mohly zvládnout, ne? :-) Jinak já mám ještě v merku tyhle (jistě mi bude prominuto, že to je malý off topic) :-)http://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-pro-600-38mm/c60-38-auto-skksi.htmlJinak Seika jsou ve hře. Problém je s mým požadavkem 38mm a míň je to asi jen model SKX013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Já se s nima koupu a pohoda. Hodinky se mají nosit, ať je to Seiko nebo Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Orlíků není nikdy dost.vymysli něco originálního a třeba se to chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 vymysli něco originálního a třeba se to chytneZELENÝÝÝÝÝ !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zelený by byly fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 ZELENÝÝÝÝÝ !!!!!to chci po eltonu už dlouho. Zelený cifr na Orlíky II a bronzový pouzdro. Cifr už je snad hotovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 No ne !!! Zase myslíme na to samý ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl No, jestli chceš potápky do vitríny, ber Orlíky...jestli se s tím ale chceš potápět, jako namočit tu ruku co na ní nosíš hodinky, tak si kup nějaká Seika...stojí desetinu, chodí stejně dobře, a nedělá se v nich mokro...konzultoval bych to s Manťákem, má v tom ohledu nějaké zkušenosti. Já to srdce ještě neměl Ale jdi s tím do háje.Já už tři roky s Orlíky plavu, šnorchluju a skáču do vody včetně ponorů přes pět metrů a to hlavně v moři a nikdy problém. A myslím původní. Kurňa vždyť jsou to potápky a jsou konstruovány na ponor do šedesáti metrů. A to samé dělám s Igeny a dvojkami. Včetně skoků do vody - nejvíc to.bylo z cca sedmi metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Nojo, nojo, dyť mlčím...já Ti měl takovej pocit, že Ti do nějakých nateklo či co, no tak to jsem se musel asi mejlit... co nespíš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Dělám posunuté směny, teď mám večer. Jo, nateklo, do těch nových a ve sprše. Jednalo se o konstrukční chybu. Před týdnem otestováno v moři - odstraněno. Standardní test - jak jsem už psal, na aquaparky, skákání do vody, šnorchlování a ponor okolo pěti a víc metrů jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak hurá !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 No vida, tak pojdme vymyslet a slozit se na nejakou hezkou limitku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Šedivky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Ten řemen jim sekne Ty nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 No ne !!! Zase myslíme na to samý ?? Vynalezl jsem telefon! Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat. Nějaký Graham Bell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Ten řemen jim sekne Díky, taky se mi na nich líbí nejvíce. Vynalezl jsem telefon!Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat. Nějaký Graham Bell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Dnes funglofky barerkáče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Dnes členem JZD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Včera som vzal po dlhšej dobe tieto dvojky na ruku a pri prvej priležitosti som riadne odrel sklo o fasádu domu.Tak ma to nas.... a hned som sa pustil do leštenia.Dopadlo to celkom fajn,ale to sklo uz ma hodne za sebou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se