Milan Praha Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Igeny prostě neurazí nikdy . Ty zeleno zlaté mám na zelené ještěrce od Hirsche a to je opravdu jen pro zvláštní případy :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Vidíš já se zrovna dneska odhodlal, a vlastně mi to přijde dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 OK tak zítra do toho du já :-d kolegové v kanclu si už na moje Primky zvykli ale tohle bude silná zatěžkávačka :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Ja dnes temer cely den v terenu, takze nalezite vybaven. Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak to je pecka! Že bych taky pořídil perlon? Kde jsi ho koupil?Díky http://watchbandit.com/products/watch-bands/perlon-straps-watch-bands/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Snad to je hliník.Ten se odstěhoval do Humpolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 I tak sa da ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 OK tak zítra do toho du já :-d kolegové v kanclu si už na moje Primky zvykli ale tohle bude silná zatěžkávačka :-dTak se těším na fotku, pro mě to je dneska příjemný osvěžení, ale zejtra to už bude zas něco jinýho, jen vymyslet co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Večerní strapokusy Upraveno 8. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak co Milane, odvážil ses ? Já jsem nakonec u primek zůstal, ale zvolil jsem konzervativní model . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nejak je nemuzu sundat Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 2x Sporty na střídačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Dnes po dlouhe dobe moje prvni primky Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 ..tuhle klasiku mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 mno ... mám je rád :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 mno ... mám je rád :-dTakový myslivecký mi přijdou :-) ale ještěrka pěkná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Jak sa mi tie sporty nepacili, tak som sa do nich zamiloval musim jedny prvej generacie mat, len keby sa nepredavali za tak sialene ceny Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 IgenZajímavé kombo. Všechno na individuální přání - datumovka a automat nebo to byla nějaká limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Zajímavé kombo. Všechno na individuální přání - datumovka a automat nebo to byla nějaká limitka?byla to tato limitka a trocha mé vlastní kreativity :- ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se