bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Nebyly to jediné Primky v tom rozměru s padesátkou.Strojek 52 s datumem,když už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 podle mne s 50/52 nic ale ty paprskové co přišly po nich měly taky stejne pouzdro, ale to jsou posledni co mne napadaji z teto dobyzadne 50/52 ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Zde je máš všechny,čerpáno zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/Fotka Stanika73.Toto pouzdro se pro žádné jiné nepoužívalo,než na vyobrazené /pro finance,asi tam nějaká Tvá varianta chybí,teď nemyslím ty se lvem/. Upraveno 3. října 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Strojek 52 s datumem,když už.No já jsem si jistý, že mluvím o padesátkách bez data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Do traktorů jedině stroj 50 nebo 52, to je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 seš si jistej ? já myslel že jiné 50 ky toto nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Ano jsem si jistý,toto pouzdro se používalo jen pro vyobrazené varianty./vyjma nějakých lidových stvořenin,bastlů/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Do traktorů jedině stroj 50 nebo 52, to je jasné. Já v nich mám ještě 66. seš si jistej ? já myslel že jiné 50 ky toto nemajíJestli to je otázka na mne, tak jsem si jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Také mám v té lví limitce strojek kal.66 .Neříkám,že se nemůže objevit v klasickém trakt.pouzdru kal.66 ale je to spíš vyjímka či lidová tvořivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Jasně, rozumíme si, v původních je to tak, jak píšeš, ale já reagoval na to, že traktory jsou jediné padesátky v rozměru 36 a to není pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Pak je top a to Orlík.Nemluvme bych tu v hádankách a náznacích,zachovejme tu trochu úroveň a ne jak babky na trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Já nemluvím v hádankách, ani nedělám "Zagorku", jen prostě vím, že je v tom rozměru ještě jeden model, který mám, fotit je teď nepůjdu a z hlavy to označení nevím. Upraveno 3. října 2015 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Já o žádném dalším pouzdru s průměrem 36mm v padesátkové řadě nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 taky si myslím že to není s 50 kou ale že myslí 55 kys 52 kou je jich několik co mají 35 mm prošel jsem pro jistotu i celyho hovorku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 taky si myslím že to není s 50 kou ale že myslí 55 kys 52 kou je jich několik co mají 35 mm prošel jsem pro jistotu i celyho hovorku ...Nemyslí! Sakra chlapi, nenuťte mne zvednout se z gauče a jít to najít. Je to zlaté pouzdro s šupinatým ciferníkem s lumi, šroubovací dno, a něco kolem roku 1960. Jestli se hrabeš v bibli, tak to tam určitě musí být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 není, není :-d budeš se muset zvednout :-d já myslel že je máš někde mimo byt-dům, tak sem s nima, jsem fakt zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 36 mm a traktor, kal 50, 52 a 55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 David má pravdu zapomněl jsem na kal.55. A pochybuju //nejsou/ žádné další primky krom traktorů,které by měly rozměr 36mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Tady jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 jo 55 ky jsem už psal výše ... sakra to je nádherná sbírka - ty černé traktory bych bral k obleku ... jo to ale není origo ale celo zlaté pouzdro ne ? pravda na ty sem zapomněl ale do tohodle pouzdra se toho dávalo více a je to spíš taková individuálka ale krásnej kousek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se