Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Škoda, to byla poslední hezká škodovka. :crying_anim02:

Trochu mi to připomíná ty škarohlídy z ostatních fór, co nadávají na nové Primky, nemyslím si, že by dnes Škodovka vyráběla až tak ošklivá auta...a to jsem měl i erko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak od aut k zemědělské technice. Jedny "Traktory" v nálezovém stavu, včera získané. Lehce se zrychlují, minutovka není originál - bude s nimi ještě trochu práce, než budou k nošení. Ale jsem za ně rád, byly za hubičku. Pěkné velké Primky podle mých představ.

post-15151-051821100 1303460294.jpg

Upraveno uživatelem Jarda_Prim
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

1958-1971 Kalibr 52 - mechanický s ručním nátahem, odvozen od kalibru 50, 15 kamenů,

mimostředná vteřinovka, přidán datový věnec, 18 000 kyvů/hodinu ? 2,5 Hz.

(S využitím informací z katalogu Kalibry Prim včetně subverzí do roku 1995, autoři stanik73 a k.i.b.i).

Edit: Fotka z minulého týdne ..

post-3657-029802000 1304271835.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Hezký, to jsou automaty nebo ruční nátah? Všiml jsem si totiž na stránkách Eltonu, že všechny současně vyráběný Spartaky mají napsáno na ciferníku Automatic.

Epileptická vteřinovka, tedy quartz, kal. 38. Rozdílů oproti mechanickým je tam víc. Například nemají fazetky na nožičkách, sklo je minerál, znaky na cifru jsou alpaka a ne stříbro. Ale mám je rád, dostal jsem se k nim zajímavým příběhem, tyhle hodinky mě přivedly sem na chronomag, měl jsem je na ruce při narození dcery. Prostě srdcovka.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

post-15382-027481800 1307395865.png

Tahle sestava se na mé ruce už takhle pohromadě nesejde, ale v nejbližších dnech je budu pravidelně střídat. Navíc je pěkně vidět, že Sicura dělala pěkné obry, přitom to jsou všechno vrstevníci.

Sporty II jsem původně ani nechtěl nosit, byla to jen výhodná koupě. Když jsem ale rozbalil balík s oranžovo-žlutými Humberty s červeným páskem, navíc s jen mírně poškrábaným pouzdrem, tak se ve mně něco zlomilo a tyhle hodinky si mne získaly Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...