spinach Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 (upraveno) bohužel "eR.ka" jsem se asi před osmi lety zbavil.... Upraveno 19. dubna 2011 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 bohužel "eR.ka" jsem se asi před osmi lety zbavil.... Škoda, to byla poslední hezká škodovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Škoda, to byla poslední hezká škodovka. Trochu mi to připomíná ty škarohlídy z ostatních fór, co nadávají na nové Primky, nemyslím si, že by dnes Škodovka vyráběla až tak ošklivá auta...a to jsem měl i erko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 (upraveno) Tak od aut k zemědělské technice. Jedny "Traktory" v nálezovém stavu, včera získané. Lehce se zrychlují, minutovka není originál - bude s nimi ještě trochu práce, než budou k nošení. Ale jsem za ně rád, byly za hubičku. Pěkné velké Primky podle mých představ. Upraveno 22. dubna 2011 uživatelem Jarda_Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 (upraveno) 1958-1971 Kalibr 52 - mechanický s ručním nátahem, odvozen od kalibru 50, 15 kamenů,mimostředná vteřinovka, přidán datový věnec, 18 000 kyvů/hodinu ? 2,5 Hz.(S využitím informací z katalogu Kalibry Prim včetně subverzí do roku 1995, autoři stanik73 a k.i.b.i).Edit: Fotka z minulého týdne .. Upraveno 1. května 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Čerstvě od hodináře přinesené, předtím darované jako nejdoucí.Já ty Primky prostě miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Dnes si užívám "nové" letecké...jsem zvědav, jaká bude zítra jejich odchylka a následně délka chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 zase jednou jedničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Tak dnes tahle klasika po opravě, kal. 68-4. Kromě tohoto čísla je strojek zcela bez označení, ražba PRIM chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 zase jednou jedničky Ježíš! Co ten svetr?? Mě vaří na terase snad i mozek... Ale hodinky super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Tak dnes tahle klasika po opravě, kal. 68-4. Kromě tohoto čísla je strojek zcela bez označení, ražba PRIM chybí. Jo to je častý. V pozdější době už to flákali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dnes po dlouhé době tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Ježíš! Co ten svetr?? Mě vaří na terase snad i mozek... Ale hodinky super! Noci jsou chladné... :-) Upraveno 11. května 2011 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dnes po dlouhé době tyhle. Hezký, to jsou automaty nebo ruční nátah? Všiml jsem si totiž na stránkách Eltonu, že všechny současně vyráběný Spartaky mají napsáno na ciferníku Automatic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Hezký, to jsou automaty nebo ruční nátah? Všiml jsem si totiž na stránkách Eltonu, že všechny současně vyráběný Spartaky mají napsáno na ciferníku Automatic. Epileptická vteřinovka, tedy quartz, kal. 38. Rozdílů oproti mechanickým je tam víc. Například nemají fazetky na nožičkách, sklo je minerál, znaky na cifru jsou alpaka a ne stříbro. Ale mám je rád, dostal jsem se k nim zajímavým příběhem, tyhle hodinky mě přivedly sem na chronomag, měl jsem je na ruce při narození dcery. Prostě srdcovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dnes opět tyhle v barvách českých dresů - beru si je na každý zápas našich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Dnes sokolíky (za tu lunetu se omlouvám, originál odpočívá v krabici). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 po delší době k obleku opět moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Zdravím,podařilo se mi sehnat novej řemínek, tak jsem je hned při pondělku provětral do práce... (foceno bohužel špatným mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Tahle sestava se na mé ruce už takhle pohromadě nesejde, ale v nejbližších dnech je budu pravidelně střídat. Navíc je pěkně vidět, že Sicura dělala pěkné obry, přitom to jsou všechno vrstevníci. Sporty II jsem původně ani nechtěl nosit, byla to jen výhodná koupě. Když jsem ale rozbalil balík s oranžovo-žlutými Humberty s červeným páskem, navíc s jen mírně poškrábaným pouzdrem, tak se ve mně něco zlomilo a tyhle hodinky si mne získaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se