Jeronimo Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Jardo, gratulace k Orlíkům. Snad se taky někdy dočkám.... Pěkné. Dík Karle, ale nejsou moje. Mám je jen na zkoušku. Zítra budou Spartaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Dík Karle, ale nejsou moje. Mám je jen na zkoušku. Zítra budou Spartaky.Kdyby ti ta ruka chtěla upadnout. Na každého promiskuitu jednou dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Jo jo, minulý týden rolexky, teď orlíky zítra spartský.... ten chlapec, už je jiná liga. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Kdyby ti ta ruka chtěla upadnout. Na každého promiskuitu jednou dojde No přesně. Nebo aspoň pupínky dyby se mu udělaly....takový svědivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Tvl. tady je to fakt samej dobrák :-D :-D chudák jarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ale dyť my to tak nemyslíme...to je jen takový dobrácký škádlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Pupínky vznikají ze zavisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 A co se škádlívá, to se rádo mívá... :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ať se Vám stěžejka pod nehet zaryje a Straspolovi pod oční víčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ať se Vám stěžejka pod nehet zaryje a Straspolovi pod oční víčko. I tam už byla... teda perko ze stěžejky je neuvěřitelný jak daleko taková maličká věcička dokáže doletět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Aspoň jsi ju nemusel hledat v koberci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ať se Vám stěžejka pod nehet zaryje a Straspolovi pod oční víčko. ukaž víc fotek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Aspoň jsi ju nemusel hledat v koberci.No, jestli máš pocit že jsem ji viděl na první pohled, tak to teda neviděl. Přesto jsem nějakým šestým smyslem úplně přesně věděl, kde bude.. Upraveno 20. října 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) No, jestli máš pocit že jsem ji viděl na první pohled, tak to teda neviděl. Přesto jsem nějakým šestým smyslem úplně přesně věděl, kde bude..tvl, mi vysvětli, jak se takový nemehlo muže živit hrou na hudební nástroj. Ještě k tomu na cello :-) Upraveno 20. října 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 I tam už byla... teda perko ze stěžejky je neuvěřitelný jak daleko taková maličká věcička dokáže doletět..Mě to lítá většinou kolem pěti metrů a odráží se mi ode zdi zpět na stůl. Aspoň jsi ju nemusel hledat v koberci.Bys nevěřil, kolik náhradních dílů na Igeny mám skovaných v obyváku v koberci. Je to ten huňáč s pěti centimetrovým chlupem. Moja má přísný zákaz luxování. Může maximálně větrat a to jen ventilačkou. ukaž víc fotek :-)Tedy jedna pod lampičkou. Zbytek zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Pěkná fotka, pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Pěkná fotka, pěkná Dík. Při dnešním pokračování se Spartaky, se mi objevila zase ta zlá, zlá, nepěkná věc. Průměr pouzdra bez korunky 40 mm. Lug to lug asi 48mm. Tedy dohromady pro mě nositelná velikost. Bohužel při focení z blízka jsou hodinky obrovské, možná je to dáno i bílým ciferníkem. Žádná fotka na ruce nevyšla hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Ahoj všem, mně dnes přišli sporty II. Jsou používáné, ale původní. Mám je do práce a musím říci, že na živo vypadají moc dobře. Kdyby byly nové to by byla paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Dík. Při dnešním pokračování se Spartaky, se mi objevila zase ta zlá, zlá, nepěkná věc. Průměr pouzdra bez korunky 40 mm. Lug to lug asi 48mm. Tedy dohromady pro mě nositelná velikost. Bohužel při focení z blízka jsou hodinky obrovské, možná je to dáno i bílým ciferníkem. Žádná fotka na ruce nevyšla hezky.Safra práce, oblek + spartaky, budeš dělat ředitele zeměkoule? :-) Ale padnou ti dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Dnes poprvé a dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se