Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

No, jestli máš pocit že jsem ji viděl na první pohled, tak to teda neviděl. Přesto jsem nějakým šestým smyslem úplně přesně věděl, kde bude..

tvl, mi vysvětli, jak se takový nemehlo muže živit hrou na hudební nástroj. Ještě k tomu na cello :-)

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I tam už byla... teda perko ze stěžejky :lol2: je neuvěřitelný jak daleko taková maličká věcička dokáže doletět..

Mě to lítá většinou kolem pěti metrů a odráží se mi ode zdi zpět na stůl.

Aspoň jsi ju nemusel hledat v koberci.

Bys nevěřil, kolik náhradních dílů na Igeny mám skovaných v obyváku v koberci. Je to ten huňáč s pěti centimetrovým chlupem. Moja má přísný zákaz luxování. Může maximálně větrat a to jen ventilačkou.

ukaž víc fotek :-)

Tedy jedna pod lampičkou. Zbytek zítra.

post-17158-0-92354000-1445363775_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pěkná fotka, pěkná :notworthy:

Dík.

Při dnešním pokračování se Spartaky, se mi objevila zase ta zlá, zlá, nepěkná věc. Průměr pouzdra bez korunky 40 mm. Lug to lug asi 48mm. Tedy dohromady pro mě nositelná velikost. Bohužel při focení z blízka jsou hodinky obrovské, možná je to dáno i bílým ciferníkem. Žádná fotka na ruce nevyšla hezky.

post-17158-0-67475800-1445418268_thumb.jpg

post-17158-0-21475800-1445418274_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dík.

Při dnešním pokračování se Spartaky, se mi objevila zase ta zlá, zlá, nepěkná věc. Průměr pouzdra bez korunky 40 mm. Lug to lug asi 48mm. Tedy dohromady pro mě nositelná velikost. Bohužel při focení z blízka jsou hodinky obrovské, možná je to dáno i bílým ciferníkem. Žádná fotka na ruce nevyšla hezky.

Safra práce, oblek + spartaky, budeš dělat ředitele zeměkoule? :-) Ale padnou ti dobře.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...