Návštěvník rama Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Dnes se mi o těch raritních automatech zdálo, můžu jen litovat že jsem taky nezariskoval u neznámého prodejce a něco tam nehodil. Když od vůbec nereagoval na dotazy, safra. A to mám tak rád hodinky co nikdo jinej nemá, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Dnes se mi o těch raritních automatech zdálo, můžu jen litovat že jsem taky nezariskoval u neznámého prodejce a něco tam nehodil. Když od vůbec nereagoval na dotazy, safra. A to mám tak rád hodinky co nikdo jinej nemá, no. Třeba se tu jednou objeví v sekci: Prodám(soukromá inzerce) . Nebo existuje ještě jeden kousek... Ale dost konspiračních teorií. Ať to honzovi tiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Dnes jsem byl celý den Diplomat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Tak teď jsem si je - jenom pro zpestření - na chvíli vzal na ruku. Číslo 448. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Tak dnes provětrávám letecké 000650 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomoking Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Po dlouhe dobe jsem si vzal svoje PRIMky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Po dlouhe dobe jsem si vzal svoje PRIMky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co to je? To neznám, ale vypadají zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Kdes to sebral? Okamzite dodej vic informaci,nebo zvedavosti zemru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prospam Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Kdes to sebral? Okamzite dodej vic informaci,nebo zvedavosti zemru! Než se ozve Tomoking, tak bych si zkusil tipnout, že původ těch hodinek bude asi někde tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 vypadaji jako HIPPO Q45 bez PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Teď často Igeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Nějak mi vybledly Diplomaty, asi půjdou na renovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janek64 Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Momentálně nejvytíženější, které nosím skoro pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Nějak mi vybledly Diplomaty, asi půjdou na renovaci Ani se nedivím, když máš doma jedny tak pěkně renovované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Ani se nedivím, když máš doma jedny tak pěkně renovované... A bude z nich krásný páreček. Stříbrné mají horší cifr, ostatní je ve výborným stavu. A dostanou hnědou ještěrku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Nějak mi vybledly Diplomaty, asi půjdou na renovaci Budou potřeba asi i opravit, neboť prodejce na Aukru který je nabízel předčasně aukci ukončil se zdůvodněním: "Rozhodl jsem se ukončit aukci z důvodu nepředvídatelné události - poškození předmětu" :-) Upraveno 19. října 2011 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Budou potřeba asi i opravit... Koukám, že máš přehled! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Koukám, že máš přehled! Taky jsem se po nich díval,asi za tím bude něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Taky jsem se po nich díval,asi za tím bude něco jiného Dá se skoro říct, že jsem byl z předčasného ukončení aukce až nešťastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 A nechceš z nich udělat sirotka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se