Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Ten chléb a černé datumové okénko vypadají opravdu dobře :).

Mimochodem , jak ztuha chodí ta korunka? Já ji měl na mých Igenech také. Je uváděna jako vodotěsná, ale když jsem ji doma rozdělal, k mému úžasu tam byly stejné dva slabé, kruhového průřezu, "O" kroužky jako má nerezová korunka z Parexa, která je uváděná jako nevodotěsná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem , jak ztuha chodí ta korunka? Já ji měl na mých Igenech také. Je uváděna jako vodotěsná, ale když jsem ji doma rozdělal, k mému úžasu tam byly stejné dva slabé, kruhového průřezu, "O" kroužky jako má nerezová korunka z Parexa, která je uváděná jako nevodotěsná.

Natahování je velmi příjemné, charakterizoval bych ho jako hladce plynulé. Žádnou tuhost nebo nepříjemný odpor nepociťuji. Konstrukci těsnění korunky neznám, hodinky byly vyrobené letos v létě a nemám ani důvod ani znalosti ani nástroje k jejich rozebírání.

Jak dlouho trvalo udělat chléb?

Odpoledne vyndat kvásek z ledničky, dokrmit ho a nechat stát několik hodin v teple, aby ožil = 3 minuty práce; večer zadělat v domácí pekárně těsto = 15 minut práce i s úklidem a dokrmením zbylého kvásku a jeho uložením ke spánku do ledničky; ráno po zhruba 8 hodinách vykynutý chleba upéct 80 minut při střední teplotě a pak ho vyklopit a nechat vychladnout = 3 minuty práce; umýt pečící formu a uklidit pekárnu = 3 minuty práce. Celkem tedy zhruba 25 minut investovaného času, jehož výsledkem je bochník poctivého chleba, který pro jednoho člověka vystačí na týden, protože je mnohem sytější než normální kupovaný. Navíc ani po týdnu neztvrdne a nezplesniví.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník rama

Nádherný exemplář. To je NOS stav? Kdy už konečně půjdou ceny Diplomatů níže...? Asi nikdy. Můj sen: stříbrné chromované pouzdro nejlépe jako nové+černý číselník s datumkou+tlumič nárazů Incabloc ve zdobeném strojku cal. 681.

Dělal se vůbec tento model?

Odkaz ke komentáři

Nádherný exemplář. To je NOS stav? Kdy už konečně půjdou ceny Diplomatů níže...? Asi nikdy. Můj sen: stříbrné chromované pouzdro nejlépe jako nové+černý číselník s datumkou+tlumič nárazů Incabloc ve zdobeném strojku cal. 681.

Dělal se vůbec tento model?

Nedělal, černý ciferník je až novodobá záležitost do renovací. Podle typu fontu si tipnu že tohle je taky renovace, původní ciferníky mají jiný typ písma. Ale jsou nádherný

Odkaz ke komentáři

Pánové díky, slavnostní večeři jsem ve zdraví přežil - tohle je ciferník po renovaci v Eltonu, na tom původním byly známky stáří, takže jsem chtěl v rámci co největší citlivosti, aby i na renovovaném byl nápis "incabloc"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...