Sorbus Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Na chvíli jsem na zahradě odložil své Igeny 38 a udělal v rychlosti pár snímků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Na chvíli jsem na zahradě odložil své Igeny 38 a udělal v rychlosti pár snímků. Nádherné hodinky, nádherné fotky' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Nádherné hodinky, nádherné fotky' Díky, mám tyhle hodinky rád. Fotky jsou jen nepříliš pečlivé amatérské momentky, příště musím hodinky aspoň pečlivěji otřít o košili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Tak dneska zase... já prostě tyhle 000650 moc rád nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomoking Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Než se ozve Tomoking, tak bych si zkusil tipnout, že původ těch hodinek bude asi někde tady. jj presne. Mam je z Caterham Academy .... PRIM pro nas udelal limit. edici a tak si je cas od casu uzivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Dnes jsem vzal víkendové ... bílé do práce raději nenosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Na chvíli jsem na zahradě odložil své Igeny 38 a udělal v rychlosti pár snímků. OT Pěkná zahrada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 OT Pěkná zahrada :-) Děkuji za uznání mé zahradnické práce :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Snad neurazí polední momentka: zátiší s hodinkami, slaninou, česnekem a chlebem :-) Hodinky Igen 38, slanina slovenská, česnek český, chléb domácí kváskový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Ten chléb a černé datumové okénko vypadají opravdu dobře . Mimochodem , jak ztuha chodí ta korunka? Já ji měl na mých Igenech také. Je uváděna jako vodotěsná, ale když jsem ji doma rozdělal, k mému úžasu tam byly stejné dva slabé, kruhového průřezu, "O" kroužky jako má nerezová korunka z Parexa, která je uváděná jako nevodotěsná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Pěkné zátiší.Chleba upečeš,slaninu seženeš,Igenů je hromada,ale český paličák je vzácnost.Výborná kombinace,cítím to až sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tillman Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Vypadá to krásné, Kde je pivo? Jak dlouho trvalo udělat chléb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Vypadá to krásné, Kde je pivo? Jak dlouho trvalo udělat chléb? Tekutý chléb /pivo/ jaké ? Plzeň /pisner urquell/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tillman Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Tekutý chléb /pivo/ jaké ? Plzeň /pisner urquell/ ? slanina, česnek, chléb já bych pit Kozel tmavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Mimochodem , jak ztuha chodí ta korunka? Já ji měl na mých Igenech také. Je uváděna jako vodotěsná, ale když jsem ji doma rozdělal, k mému úžasu tam byly stejné dva slabé, kruhového průřezu, "O" kroužky jako má nerezová korunka z Parexa, která je uváděná jako nevodotěsná. Natahování je velmi příjemné, charakterizoval bych ho jako hladce plynulé. Žádnou tuhost nebo nepříjemný odpor nepociťuji. Konstrukci těsnění korunky neznám, hodinky byly vyrobené letos v létě a nemám ani důvod ani znalosti ani nástroje k jejich rozebírání. Jak dlouho trvalo udělat chléb? Odpoledne vyndat kvásek z ledničky, dokrmit ho a nechat stát několik hodin v teple, aby ožil = 3 minuty práce; večer zadělat v domácí pekárně těsto = 15 minut práce i s úklidem a dokrmením zbylého kvásku a jeho uložením ke spánku do ledničky; ráno po zhruba 8 hodinách vykynutý chleba upéct 80 minut při střední teplotě a pak ho vyklopit a nechat vychladnout = 3 minuty práce; umýt pečící formu a uklidit pekárnu = 3 minuty práce. Celkem tedy zhruba 25 minut investovaného času, jehož výsledkem je bochník poctivého chleba, který pro jednoho člověka vystačí na týden, protože je mnohem sytější než normální kupovaný. Navíc ani po týdnu neztvrdne a nezplesniví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Jdeme na slavnostní večeřipořádanou v rámci oslav narozenin tchýně, takže pro tuto slavnostní příležitost ve stylu diplomata...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Nádherný exemplář. To je NOS stav? Kdy už konečně půjdou ceny Diplomatů níže...? Asi nikdy. Můj sen: stříbrné chromované pouzdro nejlépe jako nové+černý číselník s datumkou+tlumič nárazů Incabloc ve zdobeném strojku cal. 681. Dělal se vůbec tento model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Nádherný exemplář. To je NOS stav? Kdy už konečně půjdou ceny Diplomatů níže...? Asi nikdy. Můj sen: stříbrné chromované pouzdro nejlépe jako nové+černý číselník s datumkou+tlumič nárazů Incabloc ve zdobeném strojku cal. 681. Dělal se vůbec tento model? Nedělal, černý ciferník je až novodobá záležitost do renovací. Podle typu fontu si tipnu že tohle je taky renovace, původní ciferníky mají jiný typ písma. Ale jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Pánové díky, slavnostní večeři jsem ve zdraví přežil - tohle je ciferník po renovaci v Eltonu, na tom původním byly známky stáří, takže jsem chtěl v rámci co největší citlivosti, aby i na renovovaném byl nápis "incabloc" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Dnes mi říkal kolega z práce, který byl na vojně u pohraniční stráže, že takové hodinky dostal ten, kdo na hranici zastřelil nějakého uprchlíka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se