martar Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Zekone, Zekone... vždycky, když si myslím, že primky už mě nechávají chladným, sem prdneš nějakou fotku, která znovu zažehne můj chtíč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 82 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Vyfotil bych je na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dobré ráno všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Dneska úplně stejně jako včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Co jsou na kuzi, nechce se jim z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 to Melly: Zase pěkně barevně ladíš Já mám k Igenům taky na výběr gumu a kůži a kůže je mnohem příjemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 to Navros: No, já mám modrou hodně rád a velmi často mám alespoň jednu část oblečení modrou. Modré hodinky to jen pěkně doplňují. :-) (a dnes jsem tedy zas komplet v modré, i ten pásek hodinek, ačkoliv to v tomto světle není moc poznat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 to Melly: "Modrý Melly" Všimnul jsem si, že je to Tvoje oblíbená barva, já mám modrou taky rád, máš dobrý vkus:-) Jestli se Ti povede nějaká fotka v přirozeném světle, aby byla vidět kombinace hodinek a modrého řemenu, pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tady je ta modra docela videt. Ono jakmile mobil ostri na ten svetlejsi cifr, tak ta modra z pasku moc videt neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 To nevypadá vůbec špatně, je to modrá, ale dost tmavá. Takže k hodinkám to ladí, ale klidně bys ji nakombinoval i s černou. Pěkný to máš! Já jsem měl možnost nechat si ušít řemen z modrého shell cordovanu, ta kůže vypadala zajímavě, ale k mým Igenům to nepasovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Já jsem právě i cílil tak, aby ta modrá nebyla moc divoká, už hodinky jsou výrazný samy o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Já to mám takhle, výrazně méně výrazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 No máš to pěkné! Také asi udělám ještě nějaké Igeny, ale modrá pro mě byla "must have" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Děkuji:) Já je koupil tady na foru, ze všech barev a kombinací se mi tohle provedení líbí nejvíc. A kožený řemen "na míru" už je jen třešinka na dortu.Jasně, nechej modráskům zrenovovat brášku, akorát co tak čtu, je to o nervy.. Jestli není lepší počkat, až se nějaké objeví v inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tak oni už ty modráci jsou taky zde z fóra, chtěl jsem Elton modrou a hodinky hlavně na nošení, tak nebylo o čem.Ty další už bych si asi vymazlil podle svého, možná i průhled, modřený šroubky a takový srandy. Příští únor mám třicetiny, jen nevím, jestli to Elton stihne do tý doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Já myslel, že sis nechal dělat i tyhle.Ke třicetinám by se to stihnout mohlo, když to zadáš teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Právě, když to zadám teď a zaplatím těch 70% zálohu, nebo kolik chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 To už snad ani není k smíchu Na druhou stranu většina tady nadává, ale primky s nějakou hrdostí sbírá, vesele se renovuje, takže Elton tady byl, je a asi bude ještě dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Sportovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se