hirsch Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Dík za pochvalu , jsou to díky tobě moje nejhezčí renIGENY . Jsem rád, že Ti dělají radost, vždyť o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Pridam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Po delší době jsem je vytáhl a dělaj radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Modráky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Miluju Upraveno 19. května 2016 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Rumsztyk - pekne to mas.Ja stale na ruce PS2.Chtel jsem je dat pryc, ale tak jsem si na ne zvykl, ze je nesundavam vubec. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Rumsztyk - pekne to mas.Ja stale na ruce PS2.Chtel jsem je dat pryc, ale tak jsem si na ne zvykl, ze je nesundavam vubec. :-) Wow to mas ale super. Mozno som sa uz pytal ale co to je za remienok? Dajake ine hodinky alebo kovotex trencin?Pripadne kde ich zohnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Pozdrav z NMnM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Uzijte si to, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 (upraveno) Wow to mas ale super. Mozno som sa uz pytal ale co to je za remienok? Dajake ine hodinky alebo kovotex trencin?Pripadne kde ich zohnat?Diky za pochvalu.Koupil jsem jej nahodne v hodinarstvi za 220 Kc. Nejaky no name.Zadna kvalita to neni, ale nosi se dobre a hlavne ladi s renovacnim pouzdrem. Upraveno 21. května 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Dnes výletování a PSII.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Day two Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Dnes dvojky na zahradě Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Dnes na vylete v Mariankach. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Rysy z čierneho plesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Primek + Tary = velká radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 U sv. Izidora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaG Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Dneska opět zelené Humberta, ostatně jiné použitelné Primky ani k dispozici momentálně nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Dnes igeny na novem strape, teda na velmi starom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se