Navros Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Dneska taky PSII.to Jeronimo: na tom meshi opravdu vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Ten mesh je celkom gut na tie Sporty. Je to jenom takove obycejni alebo mas dajaky link kde si to kupoval?Diky Dneska taky PSII.to Jeronimo: na tom meshi opravdu vypadají dobře.Dík. Myslím, že jsem ho kupoval tady od někoho na Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Třeba já mám tyhle Sporty jako takové otloukánky, takže by stačilo něco za pět dolarů z ebaye imho.Hlavní je se nebát experimentovat a Jeronimo navíc ukázal, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Dnes traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Vsichni Humberta, tak jsem je alespon na fotku vyndal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Melly, co na to Tvoje modrásky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Jsem je mel tyden na ruce, tak musi odpocivat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Vsichni Humberta, tak jsem je alespon na fotku vyndal IMG_20160602_130750.jpgmoc pěkný, lepší na těhle je vždy vteřinovka spíše do oranžova než jakoby do červena. Oranžová to ladí celkově velmi dobře. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Dneska novej přírůstek.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Hmm, ty jsou hezký, Pavle, taky si budu muset nějaký televize pořídit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Díky Kubo,se divím že ty takovej fajnšmekr na Primky ještě nemá všechny Televize ve sbírce;-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 jedná nočná letecká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 :-)Tak ty jsou nádherné, a vypadají že jsou v luxusním stavu gratuluju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Diky ty jsou opravdu v krasnem stavu, navic na dynku znak Chronotechny. A tyto jsou taky fajn :-) Upraveno 4. června 2016 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Diky ty jsou opravdu v krasnem stavu, navic na dynku znak Chronotechny. A tyto jsou taky fajn :-)Pěkně pěkně ty mi chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 To púzdro je zlaté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ano zlate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se