cortes1990 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 2.1 on Mesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes športovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xjr1 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Mám z nich radost už od rána;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
erozko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes celý deň letecke super idú stále super akokeby ani nemali 39rokov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
radorado Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Futbal, tabakovka virginia a humberta, proste pohoda.
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes jsem si hral na beach boye...
Fade Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes jsem si hral na beach boye...Ooo, kdyby ten canvas měl 19 mm, bylo by to dokonalé! Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Fade Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Opravdu, tahle kombinace mě nějak chytla. Budu muset nějaký sehnat. I když na léto je ta origo guma z Eltonu naprosto super. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Tak jeste jedna motivacni Nebo dve... Nepoti se ti pod gumou ruka? Ja to nejak nemusim...
Fade Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jojo, ale ta origo guma je moc příjemná, takže pohoda. Hlavně bych přes léto asi nezvládl nosit je na kůži. Když je nejhůře, sundáš je, strčíš pod kohoutek s vodou a znovu nahodiš Na léto super volba, protože to s tím canvasem ani kůží nejde. Možná ještě nato.
AndyAaron Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Canvas je na leto pohodlnej. Nato je podobna hadra. Vetra, ale kdyz se namoci, tak trva nez uschne. S tou gumou mas asi pravdu. Origo elton gumu jsem asi nikdy v ruce nemel...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Prim Sport II a Královský Tygr... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2016 uživatelem Jan_Jan_2006
EngineerHack Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Dneska tieto. Diky Jeronimo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
watchkrist20 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Myslím že je škoda ich nosiť. Kde sa dajú zohnať zelené ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se