Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Obdivuji zapínání tolika hodinek na větev "jen" kvůli fotce. Jinak pěkné, i když igeny se mi moc nelíbí a když už, tak 1.generace, ale kdoví, co bude časem.... :rolleyes: R

Mas to nejak popletene toto jsou tzv. PSII. PSI neboli Igen neboli 1.generace je porad to stejne. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obdivuji zapínání tolika hodinek na větev "jen" kvůli fotce. Jinak pěkné, i když igeny se mi moc nelíbí a když už, tak 1.generace, ale kdoví, co bude časem.... :rolleyes: R

HODNĚ MLUVIT A HODNĚ ŘÍKAT NENÍ TOTÉŽ

A totéž platí o psaní, jde o obsah a sdělení.

Odkaz ke komentáři

Tak asi jsem pochopil "co chtěl básník říci", což o to, já bych radši provětrával a fotil IGENy, ale zatím stále žádné nemám ... to sice není definitivní stav, ale udělat si podobně pestrou partičku z IGENů, nebude úplně snadné. :rolleyes: :D

S tou větví to byl prostě nápad, ale aspoň jsem si procvičil prsty ... víc si pamatuju sundávání - to jsem dělal jednou rukou.

Hlavně jsem se trochu vyblbnul, bo jsem doteď neměl žádné chrono-fotky krom pár domácích makro ... ikdyž občas vynikly škrábance i bez makra :crying_anim02: :

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Tak asi jsem pochopil "co chtěl básník říci", což o to, já bych radši provětrával a fotil IGENy, ale zatím stále žádné nemám ... quote]

Co není, může brzo být, ... každopádně hezký fotky a držím palce, ať se větve prohýbají pod "Igenama" ... :guitar:

Odkaz ke komentáři

Co není, může brzo být, ... každopádně hezký fotky a držím palce, ať se větve prohýbají pod "Igenama" ... :guitar:

Děkuji, třeba se mi to brzo vyplní ... už když jsem to psal, uvědomoval jsem si nějak matně, že můj otec před koupí MPM Sport měl snad IGENy :rolleyes:

Shodou okolností jsme se dnes potkali a když jsem to vzpomněl - mile překvapil :eek: ... po mnoha letech je to snad poprvé kdy mu nemám za zlé, že je sběratelem všeho, nic nevyhazuje, vše podle hesla - "ale nekupte to, když to bylo tak levný".

Tákže - je majitel dvou IGENů, jedny jsou s původní krabičkou a kupním dokladem z roku 1972. :clap:

Dobrá zpráva na dobrou noc ... doufám, že mi je nechá alespoň vyfotit :santa: jednou za čas bych si je možná mohl i půjčit ... 29. únor by byl jistě důstojný dnem pro tuto příležitost, nu uvidíme :D

Odkaz ke komentáři

Děkuji, třeba se mi to brzo vyplní ... už když jsem to psal, uvědomoval jsem si nějak matně, že můj otec před koupí MPM Sport měl snad IGENy :rolleyes:

Shodou okolností jsme se dnes potkali a když jsem to vzpomněl - mile překvapil :eek: ... po mnoha letech je to snad poprvé kdy mu nemám za zlé, že je sběratelem všeho, nic nevyhazuje, vše podle hesla - "ale nekupte to, když to bylo tak levný".

Tákže - je majitel dvou IGENů, jedny jsou s původní krabičkou a kupním dokladem z roku 1972. :clap:

Dobrá zpráva na dobrou noc ... doufám, že mi je nechá alespoň vyfotit :santa: jednou za čas bych si je možná mohl i půjčit ... 29. únor by byl jistě důstojný dnem pro tuto příležitost, nu uvidíme :D

MOOOOOC DOBRÁ ZPRÁVA!!!!!! Doufám, že to neskončí jen u toho focení!!!!! Držím palce!

Odkaz ke komentáři

No fotky s původním dokladem ... už se těším. :cheers:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...