Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Tak uvidíme jak se v Eltonu pochlapili. Zatím se zastavily jednou, pokud podruhé, narvu jim je kam slunce nesvítí.

To jsou krásný hodinky. To zastavování je nějaká blbost, prkotina, přece není možný aby to neobjevili a neodstranili. Strojek je servisovaný u nich, žejo? Mají správně nasazené ručky? 

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou krásný hodinky. To zastavování je nějaká blbost, prkotina, přece není možný aby to neobjevili a neodstranili. Strojek je servisovaný u nich, žejo? Mají správně nasazené ručky?

Jako, ručky vypadají v pohodě. Podle mě to bude hřídelí natahování. Dnes je zkusím přes noc nechat běžet s vytaženou korunkou a uvidíme jestli se zastaví. Právě mě sere, že to jsou tak hezké hodinky a hlavně strašně pohodlné na každodenní nošení a ve firmě, která je vyrobila a seřídila, je nedokážou opravit. Generálka strojku byla provedena v Eltonu včetně výměny součástí strojku, dále byly opět na seřízení v Eltonu. Teď tam byly protože se zastavovaly a stejně problém přetrvává.

Chci vidět pana Hutu až mu je přinesu po třech dnech na prodejnu s identickou závadou.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jo jo, taky se mi zastavily moje nejspolehlivější hodinky po čtyřech minutách, když jsem povytáhl korunku. Ale ani jsem nedoufal, že péro utáhne chod hodinek a ještě otáčet korunkou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...