Marcus Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 péesdva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Dneska vyzvednuty z opravy strojku. Jinak jsem si je lehce vylepsil pvd povlakem DLC pouzdra, poniklovanim korunky a vymenou skla a vse dovrseno stylovym retro paskem... jsou boziii. Zajímavé. Udělej fotku z jiného úhlu, ať je vidět ta černá barva.A rozepiš se trochu o tom kde ti to udělali, co to stojí a jak odolně to na tebe působí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Zajímavé. Udělej fotku z jiného úhlu, ať je vidět ta černá barva.A rozepiš se trochu o tom kde ti to udělali, co to stojí a jak odolně to na tebe působí Oprava strojku probehla v hodinarstvi pod schody ve Valmezu, jinak vse ostatni jsem si delal sam v moji praci (liss a.s.) takze ja to mel zdarma. Jeste jsem zapomnel zminit, ze pouzdro a korunka jsou zmatneny jemnym piskovanim. Trvanlivost povlaku by mela byt vysoka. Pouziva se na lisovaci a obrabeci nastroje. Dokonce ho od nas bere i prokop a broz nebo ondrej berkus, ale ti to davaji jen na rucicky a vnitrni komponenty jako dekoracni povlak. Pokud vas bude zajimat cokoliv dalsiho, tak mi napiste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 ten remen je taky rucni prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Ten jsem objednal z hodinar-frydl.sluzby.czTam jsem nasel asi nejlepsi... chtel jsem teda puvodne horcicove hnedou, ale to bych asi hledal hodne dlouho... a frydl to mel za super cenu a navic prava kuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 to pieskovanie islo priamo na chrom,alebo bol najskor odstraneny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Taky zajímavá práce, povedlo se ti to suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 to pieskovanie islo priamo na chrom,alebo bol najskor odstraneny?To slo primo na chrom. Ona je ho tam vcelku velka vrstva a protoze je pozdro mozasi, tak nami pouzivana technologie by poudro znicila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 A bez podlozky reminku vypadaji taky moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Zajímavé, něco pro darkery, takové mužské, temné, bez odlesků, s pouzdrem skvěle ladí indexy. Ta datumovka?! možná lepší bez ní, nevím. Výborná práce, dík za inspiraci. Dej si je na ruku a pusť si k tomu starý Sabaty. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 To je zvuj prvni pokus, nebo uz jsi to zkousel na jinych pouzdrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 To je zvuj prvni pokus, nebo uz jsi to zkousel na jinych pouzdrech?To je prvni pokus. Ted budu zkouset PS2, tak uvidime, jak to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 To je prvni pokus. Ted budu zkouset PS2, tak uvidime, jak to bude vypadat. Ked sa to povede tak ti budeme posilat vocucane stare Prim pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Dnes dorazil opozdilec z ciny,tak quartzky od otca mozem prevetrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Sundávám je pouze ve sprše kvůli řemínku, čím to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Jseš horník nebo hutník a zrovna bez práceBed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 He, dobře ty, ale bylo to myšleno spíš tak, jak jsou perfektní, pohodlné a samozřejmě pěkné. Že je prostě chceš pořád nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 V pondělí jsem šel k doktorovi a dědek co seděl naproti mě ,měl ty samé Prim quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tak jsi mu měl říct, že se dovnitř s mobilem a guartzkama nesmí a nabídnout mu pohlídání. Zekon - se Ti nedivim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se