Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Dneska vyzvednuty z opravy strojku. Jinak jsem si je lehce vylepsil pvd povlakem DLC pouzdra, poniklovanim korunky a vymenou skla a vse dovrseno stylovym retro paskem... jsou boziii.

Zajímavé. Udělej fotku z jiného úhlu, ať je vidět ta černá barva.

A rozepiš se trochu o tom kde ti to udělali, co to stojí a jak odolně to na tebe působí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé. Udělej fotku z jiného úhlu, ať je vidět ta černá barva.

A rozepiš se trochu o tom kde ti to udělali, co to stojí a jak odolně to na tebe působí

539fa2327170ac8ee7f76f975d61cfb1.jpg

ecf7e0ebbb70f963a4316dd9deb3f264.jpg

7ba2f9118405311e50637037fe524563.jpg

Oprava strojku probehla v hodinarstvi pod schody ve Valmezu, jinak vse ostatni jsem si delal sam v moji praci (liss a.s.) takze ja to mel zdarma. Jeste jsem zapomnel zminit, ze pouzdro a korunka jsou zmatneny jemnym piskovanim. Trvanlivost povlaku by mela byt vysoka. Pouziva se na lisovaci a obrabeci nastroje. Dokonce ho od nas bere i prokop a broz nebo ondrej berkus, ale ti to davaji jen na rucicky a vnitrni komponenty jako dekoracni povlak. Pokud vas bude zajimat cokoliv dalsiho, tak mi napiste...

Odkaz ke komentáři

Zajímavé, něco pro darkery, takové mužské, temné, bez odlesků, s pouzdrem skvěle ladí  indexy. Ta datumovka?! možná lepší bez ní, nevím. Výborná práce, dík za inspiraci. Dej si je na ruku a pusť si k tomu starý Sabaty. 

Bed

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...