Steven Gash Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 už mám skoro na každý den jiný : https://www.instagram.com/steven_gash/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 no kdo by tu znacku nezboznoval ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tuhle značku jsem si taky nadmíru oblíbil. Dneska mě v práci těší aspoň pohled na traktor.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Přijde mi, že svítí víc, než když byly nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Na řemenu od Zekona, prokoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Vypadají skvěle,Zekon má svůj obchod?Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Děkuji.Nene, zakázková ruční výroba řemínků podle představ zákazníka Hodinky jsem měl předtím na natu, perlonu, ale zatím nikdy na pořádném řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Takový řemen jim sekne nejvíc! Moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Děkuji Nato se tu řešilo, ten perlon je fajn, pohodlný a "vintage", ale tenhle řemínek se mi taky líbí nejvíc, super barva a je velice pohodlný. Celkově se teď i takové "obyčejné" hodinky pro mě posunuly o třídu výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Já dnes PS2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Vypadají zachovale, pokud jsou tak pěkné i zespoda, byla by to celkem rarita. Já dnes PS2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Když ráno nechci přemýšlet co na ruku , tak nerezsporty to jistí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Učím se na zkoušku, tak něco pohodlného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Vypadají zachovale, pokud jsou tak pěkné i zespoda, byla by to celkem rarita.NOS nejsou a sežrané taky ne...Takové mám nejradši, člověk se to nebojí nosit a vypadá to schopně. Jinak pokračuji na vlně Prim ...dnes Aftomaty v nerezu a ve sněhu...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Elegantne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 NOS nejsou a sežrané taky ne...Takové mám nejradši, člověk se to nebojí nosit a vypadá to schopně. Těchto červených s neošoupaným pruhovaným pouzdrem už moc není.Na nošení raději ty nerez.Ale ty se mi vyhýbají zrovna tak jako PSI v nerezu. Ale ono mi to vlastně ani nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ty černé eleganty, ty můžu. Já jsem dnes do divadla zvolil jejich sunburst sourozence po dědovi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Dnes je pátek 13.1.2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) A jak na těch hodinkách poznáš že je leden roku 17?.... Pátek 13 vidím!:-D:-) Dnes zas automaty.... Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se