Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

proc exelentne blbe?

i

Za 6 tisic to nepovažuji za nejlepší deal. Koupil jsem si následně Prim Bibli od pana Hovorky, zjistil jsem, že jsou to skládačky, neoriginální korunka. Na Aukru pak už chytřeji koupil na díly další a nechal vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tysmek

Ty Orliky na ruce panove, to je proste parada. Kam na to chodite?:-) ja uz jsem temer pred nakupem novych, ale porad nevim jestli tradicni verzi 38mm nebo Orlik II C. Kdyz tak na vas koukam tady, tak klasika je proste nadhera. Prekvapuje me, ze ani na foru se zadne nove Prim neobjevuji. To je nikdo nekupuje, nebo si je kazdy nechava?:-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Opět krásná renovace, někdy mi mrzí, že také nejsem hodinář, ale asi bych na to neměl trpělivost ,abych se denně s tak miniaturními součástkami zaobíral.

Toto je renovace z roku 2009. Ceny ještě lidové a za dva měsíce bylo hotovo. dnes je potřeba se obrnit trpělivostí, ale většinou to klapne. Nevím, jestli mám jen štěstí, ale i Diplonaty před dvěma lety byla za dva měsíce hotovy. Osobně bych se do toho nepouštěl. Na to jsou hodináři, i když smekám před mnohými kolegy, kteří jim do toho fušují a sakra dobře.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...