Navros Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 to Honza1234: Máš na svých Diplomatech zachovalé pouzdro, možná by stálo za to dát tam renovační cifr? Jestli někdo má v zásobě origo netuším, ale cena by i tak byla myslím vysoká. Nedostatkové zboží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Pouzdro je pěkné, právě proto jsem je koupil renovační cifr zvažuju, ale raději bych použil původní díly. No ještě uvidím, jak to s nimi bude - ony ty vady cifru v reálu nejsou vidět tak, jako na fotkách, takže mě to nijak nepálí. Ale kdyby se nějaký hrzký origo cifr za přijatelnou cenu objevil, tak by to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Je pravda, že původní ciferník vypadá jinak než ten nový, jestli je to tiskem nebo čím.. Nový má ty linky takové hrubší. Pokud je máš na nošení, vykašlal bych se na to a třeba časem na nějaký zachovalý originální ciferník narazíš. Pokud je máš na "kochání", držím palce v hledání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Dosti troufale přání.. Ale voják se stará.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Tak dneska s dovolením ještě jednou, na černém řemínku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 To Navros:Sú krásne(Je vidieť,ako ťa tešia). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 to jožko: Děkuji, máš pravdu, mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 (upraveno) SPORTY :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2017 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Mňam mlask, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Máš to pěkný Sporty Mě se konečně povedlo sehnat Diplomaty.Mají flek na ciferníku, ale není to moc vidět.Tak časem uvidím, zda ho nechat v Eltonu, nebo jinde přečistit, nebo koupit jinýMám z nich radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 SPORTY :-)v téhle kombinaci jsou efektní jak drak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 dneska pohodicka s televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichBen Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 No já mám na ruce právě PRIM sport II, které jsem dostal kdysi ke 30. narozeninám od matky. Dlouho ležely v šuplíku, ale nedávno dostaly v Litoměřicích nové sklo a byly vyčištěny. Bohužel nemohu sehnat originální korunku, která by je utěsnila alespoň proti dešti. Nechápu, proč Elton nevyrábí náhradní díly. Hlavně, že chtějí tisíce za repasi. Já osobně jsem zabrousil poškozený ostrý chrom superjemným brouskem na nože a mohu to jen doporučit. No a včera dorazil ze Singapuru za 3 USD krásný pětiočkový kvalitní ZULU James Bond. Domnívám se, že je s tímhle ciferníkem hezky sladěný? Jaký máte názor? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 nejspis by elton nemohl ty korunky pekelne predrazit tak je raci ani nenabizi :-) , ale vypadaji dobre, zkus nekde treba na aukru koupit nejakej srot za par kacek na dily a treba tam bude korunka k pouziti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Oblekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Fakt krásný, blahopřeji a závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.straka22 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Casual friday... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 jsem musel vyladit k rukavicim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Takéto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se