plazalien Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 nene myslel jsem to obraceny bombyrovani ale divam se na mobilu a tam ty fotky obcas matou, tyto hodinky maji rucky plochy s bilym koncem?
Navros Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Byl jsem se po dlouhé době podívat na blešák, a ejhle. DSC_0307.JPGGratuluju, povedený kousek.Já takové štěstí nemám. Občas někam vyrazím, prohlídnu si pár předražených vraků a pak zase na delší dobu na blešáky zapomenu.Jaro už se hlási, je třeba se barevně sladit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin.straka22 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Při pondělku... Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 před polednem jsem dosportoval a hodil se víc do gala
Rudolf Steiner Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Při pondělku... Sent from my iPhone using TapatalkTaké je mám dnes na ruce :-)
Martin.straka22 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Také je mám dnes na ruce :-)Tak ukaž Sent from my iPhone using Tapatalk
Nestler Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Dneska oldskůl řemen Sent from my iPhone using Tapatalk
Berys Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 už od božího rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Hodinky super, řemen ukrutný Ja vim. Doma byla reakce, ze jsem jak starej dedek, ale nejak jsem si nemohl pomoc Sent from my iPhone using Tapatalk
Rudolf Steiner Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Tak ukaž Sent from my iPhone using TapatalkRád bych, ale nemám funkční foťák, mobil mi nechce komunikovat s počítačem.
Navros Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 to Nestler: Jako recese dobrý Ale jestli nechceš být za starého dědka, přezul bych Já dnes zase tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Žeby Czech Rolex line Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berys Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 .... tak se taky přidávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Prim Diplomat, excelentní oblekovky, mám vyřešeno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 to je seriovka? nemam ted po ruce bibli .... tak se taky přidávám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se