Honza.manta Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) To se vám to frajeří s těma krásnejma zánovníma hodinkama To já vás s tou starou veteší nedoženu, i kdybych si jich dal na ruku 10 Edit: obrázek Upraveno 2. března 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 To se vám to frajeří s těma krásnejma zánovníma hodinkama To já vás s tou starou veteší nedoženu, i kdybych si jich dal na ruku 10 Edit: obrázek Jsou i ty tvé krásné neboj i když ta ženská (figurantka) má ukrutně chlupatou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Já se dnes těším z čerstvě složených bastlů PS II kal.68.4 s automatickým nátahem a doma vyrobeným dýnkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Dnes jsem si je vyzvedl a v reálu jsou ještě hezčí než na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Môj posledný úlovok Prim INCABLOC kal. 661pozlátené, 3-šróbik na môstiku perovníka som z nich nadšený. Upraveno 6. března 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 hezké Môj posledný úlovok Prim INCABLOC kal. 661 pozlátené, 3-šróbik na môstiku perovníka som z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Dnes jsem si je vyzvedl a v reálu jsou ještě hezčí než na fotkách Jojo, já jsem si říkal, že jsi do nich určitě zahučel Ty tak to jsou ve správných rukách. A jak je přidělaný cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Jojo, já jsem si říkal, že jsi do nich určitě zahučel Ty tak to jsou ve správných rukách. A jak je přidělaný cifr? Zatím nemám to srdce je rozebírat, ale až to nastane, tak poreferuji. Takhle vypadají potmě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Moje dnes "nové" Vsadím se, že takové nikdo nemá ... Upraveno 6. března 2012 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Jojo, já jsem si říkal, že jsi do nich určitě zahučel Ty tak to jsou ve správných rukách. A jak je přidělaný cifr? Ciferník má obě nožičky tam kde mají být a jsou zapuštěné do strojku typu 68, žádné vteřinové lepidlo apod. Upraveno 6. března 2012 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Jsou i ty tvé krásné neboj i když ta ženská (figurantka) má ukrutně chlupatou ruku Nádherné pavúky. Ešte nemám ani jedneho. Ticho závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 (upraveno) To se vám to frajeří s těma krásnejma zánovníma hodinkama To já vás s tou starou veteší nedoženu, i kdybych si jich dal na ruku 10 Edit: obrázek Nádherné Pavúky. Kde sa dajú chytiť?. Mne sa to ešte nepodarilo. A čo tie prasknuté sklíčka? Veď to nemôže byť problém ich vymeniť. Či?. Upraveno 7. března 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Nádherné Pavúky. Kde sa dajú chytiť?. Mne sa to ešte nepodarilo. A čo tie prasknuté sklíčka? Veď to nemôže byť problém ich vymeniť. Či?. Abych řekl pravdu, tak čirá lenost. Když už jdu náhodou k hodinářce s něčím, co sám nedokážu, tak vždycky zapomenu je vzít(mám tady víc adeptů na sklíčka) a samostatně jen kvůli sklíčkům jsem línej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 To se vám to frajeří s těma krásnejma zánovníma hodinkama To já vás s tou starou veteší nedoženu, i kdybych si jich dal na ruku 10 Edit: obrázek ty na leve strane si myslim nemaji origo pouzdro, nevim.Ja je mam, dostal jsem je k 10. narozeninam a mam je dodnes schovane a pouzdro je jine.Nechodi mi, ale to je vekem, potrebuji vycistit, asi zatuhla maziva.Jinak cifernik vzorkovany a rucky=shoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Proč by to pouzdro nemělo být originální? Pokud vím, v MNnM dávali šupináče jak do běžných pouzder, tak do pavouků - tady . A táta kdysi měl pavouka s kal.55, šupinatým cifrem a dokonce s prachutěsným dnem - bohužel hodinky zmizely v propadlišti dějin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Proč by to pouzdro nemělo být originální? Pokud vím, v MNnM dávali šupináče jak do běžných pouzder, tak do pavouků - tady . A táta kdysi měl pavouka s kal.55, šupinatým cifrem a dokonce s prachutěsným dnem - bohužel hodinky zmizely v propadlišti dějin. tak ja mam ty svoje jak mas na obrazku pod pavoukem,cal.55.014. Ja jsem tedy supinace videl jen jak mam, v pavoukovi jsem je nikdy nevidel,takze dik, rozsiril jsi mi obzor.Kdyz jsem cal. porovnaval s tim uzasnym prehledem vsech hist. typu cal. Prim tady zpracovanym, musim rici ze mi ani s jednim v jednom detailu nesedi. Stopro vim, ze i kdyz jsem je mel za eru noseni 15ti let, cca 2x u hodinare,nic nevymenoval, jednou vlasek, jednou vycisteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Dneska jsem větral mé nedávno pořízené potápěče (jen by to už chtělo to nové sklíčko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tak sa pripájam aj ja. A tiež zháňam to armovacie sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se